Actueel & Agenda

Dit is onze nieuwspagina, hieronder staan actuele items...

 

Nieuwsitems


Oud-Kwakelse Willie Lek schrijft boek over haar meisjesjaren 23 mei 2017

Oud-Kwakelse Willie Lek schrijft boek over haar meisjesjaren

Lees meer
Inschrijving Tour de Kwakel geopend 21 mei 2017

Terwijl de wielen in Italië nog niet uitgedraaid zijn, begint men in De Kwakel al weer warm te draaien voor de Tour de France.

Lees meer
Wijnproeverij Natural Vineyards 20 mei 2017

Voorjaarsproeverij Natural Vineyards
Kudelstaart, zaterdag 20 mei, 15.00 - 18.00 uur

Natural Vineyards, hoe het allemaal begon

Hans, afkomstig uit de koffiebranche, waar hij voor een grote koffiebrander medeverantwoordelijk was voor de smaak van koffies die in de schappen van de supermarkt staan, heeft een opmerkelijk onderscheidingsvermogen voor smaak en geur.
Een heerlijk wijntje kon hij toen ook al enorm waarderen. Altijd op vakantie in Frankrijk, en altijd met Carin op zoek naar kleine wijnboertjes met bijzondere wijnen. Gewoon wat anders dan de standaardwijnen in de winkels.

Lees meer
Jaarlijks uitje KBO De Kwakel 18 mei 2017

Twee bussen, één van Slingerland en één van Martinus, waren er nodig om de 64 leden van de KBO De Kwakel met het jaarlijks uitje naar Enkhuizen te brengen.
Het museumschip “Friesland” lag al in de haven op ons te wachten. Daar genoten we van koffie met heerlijke taart. Het was goed weer; op het dek uit de wind was het goed toeven.
Na ruim een uur waren we in Medemblik waar Tinus ons een krentenbolletje gaf.

Lees meer
Kampioen KDO sluit seizoen in stijl af met een overwinning op Voorschoten’97 18 mei 2017

Na het uitbundige kampioensfeest van vorige week, stond voor KDO 1 afgelopen zondag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma tegen Voorschoten’97.

Lees meer
 

Agenda


Bierproefavond in dorpshuis De Kwakel

De Kwakel – Vrijdag 19 mei organiseert de Activiteiten Commissie voor de vierde keer een bierproefavond in het dorpshuis van De Kwakel. Er zal in een ontspannen sfeer de mogelijkheid geboden worden om een vijftal speciaal-biertjes te proeven en t 19 mei 2017 20:30:00 Lees meer

Elisabeth fietstocht

Op Hemelvaartsdag (donderdag 25 mei) wordt de alom bekende Elisabeth fietstocht gereden. Men kan starten tussen 10.00 en 12.00 uur bij Dorpshuis De Kwakel, Kerklaan 16. 

25 mei 2017 10:00:00 Lees meer
Internationaal Steelbandfestival in De Kwakel

In het kader van Tavenu 90 jaar:

het Internationaal Steelbandfestival in De Kwakel

17 juni 2017 12:00:00 Lees meer