Solextocht 2009 - Kees Klomp 50 jaar

27 juli 2009

DE KWAKEL - Zondag 26/07/09 was het de twintigste keer, dat er vanuit De Kwakel een tourtocht voor solexen werd georganiseerd, ditmaal met de naam "Kees Klomp's bijna 50 jaar" tourtocht.
Het inschrijven was bij snackbar " ‘t Trefpunt" in De Kwakel waar vanaf 10 uur bij Jaap en Ada de koffie en koek klaar stond.
Om 10:45 gingen we met 35 solexen op pad, vanaf De Kwakel langs de Amstel naar Langeraar, Ter Aar, Aarlandenveen en vandaar richting Nieuwkoop en door naar Noorden, waar bij Café Restaurant "De Klinker" werd gestopt om wat te eten en te drinken.
Vanaf Noorden ging het door de polders richting Vinkeveen, waar nog even gestopt werd om iets te drinken.
Vanaf Vinkenveen richting De Waver naar Nes Aan De Amstel, met de pont de Amstel oversteken en langs de Amstel naar Uithoorn. In Uithoorn was het Harley Davidson weekend, wat een leuk plaatje opleverde; de kleine, quq gewicht wat lichtere solexen tussen grote, zware Harleys.
Om ongeveer 16:30 waren we terug in De Kwakel. Er kan teruggekeken worden op een geslaagde "Kees Klomp's bijna 50 jaar" tourtocht, met mooi weer, een tocht door een mooie omgeving en een tocht met slechts 2 pechgevallen.

Kijk de fotocollage: Solextourtocht

Bron: butobellatus - Harrie Katteler

Naar het overzicht