Jaarlijkse contactdag De Zonnebloem afd. De Kwakel/Vrouwenakker geslaagd

08 november 2009

Donderdag 5 november jl. was het, ondanks de stromende regen, een drukte van belang bij het Dorpshuis van De Kwakel. Wel 85 gasten werden daar hartelijk ontvangen door de 15 aanwezige vrijwilligers van De Zonnebloem afd. De Kwakel/Vrouwenakker voor de jaarlijkse contactdag.
Velen waren vroeg aanwezig en hadden al snel een plekje gevonden bij een bekende en onder het genot van een kopje koffie en een stukje banketstaaf, werd er dan ook volop bijgepraat. Nadat er een borrel was ingeschonken en de heerlijke bitterballen waren rondgedeeld, werden de drie jubilarissen Henny, Lenie en Ans die zich al 10 jaar inzetten voor De Zonnebloem, in het zonnetje gezet. Met een zilveren speld en een bos bloemen, namen zij dankbaar het applaus in ontvangst. Ook werden Martha en Puck bedankt voor hun inzet.
Hierna was het tijd voor de overheerlijke lunch, welke op vakkundige wijze werd geserveerd door de aanwezige vrijwilligers. De melk en broodjes kroket gingen er bij de gastern in als koek en nadat dit ook weer was opgeruimd werden er de bingokaarten uitgedeeld. Niet bingoën op de gebruikelijke wijze, maar verpakt in een verhaal over De Zonnebloem die dit jaar 60 jaar bestaat, op ludieke wijze in elkaar gezet door Tiny en een ieder kon met een leuk prijsje naar huis. Als laatste werd er nog een kopje koffie/thee geserveerd met een lekker bonbonnetje.
De gasten van De Zonnebloem afd. De Kwakel/Vrouwenakker kunnen weer terugkijken op een geslaagde en gezellige dag, die mede mogelijk is gemaakt door de geldelijke bijdrage van de Kwakelse Veiling.

Bron: Renate Hoogervorst

Naar het overzicht