Fijne Feestdagen namens het Bestuur

21 december 2009

Stichting De Kwakel Toen & Nu - Terugblikkend op 2009 laat Stichting De Kwakel Toen & Nu weten zich te mogen verheugen in een groeiende belangstelling voor haar activiteiten. Niet alleen neemt het aantal donateurs toe, ook het aantal bezoeken aan de website www.de-kwakel.com heeft het succesjaar 2007 overtroffen.

Verder verloopt de samenwerking met andere media en organisaties erg soepel. Kranten, radio Rick, politie, gemeente en buurtbeheer, over en weer wordt er samengewerkt, wat o.m. geresulteerd heeft in een goede informerende rubriek ‘Actueel'. Overigens mag hier ook een woord van dank niet ontbreken aan de sponsors, die substantiële bijdragen hebben geleverd teneinde de website ingrijpend te moderniseren.

Vooruitblikkend op 2010 verwacht de stichting een aantal nieuwe items op de site te kunnen plaatsen: zo wordt er momenteel de laatste hand gelegd aan de nieuwe rubriek ‘Kwakelse Tweelingen' en nieuwe ‘Kwakelaars in den Vreemde' en wordt er druk gewerkt aan vele andere verhalen. Daarnaast worden er weer twee Nostalgische Avonden georganiseerd (aankondiging volgt later in het jaar). En ook op de Braderie zal de stichting zich weer laten zien.

Het bestuur van Stichting De Kwakel Toen & Nu wil langs deze weg al haar donateurs, sponsors, vrijwilligers en samenwerkende organisaties hartelijk danken voor hun steun, inzet en (financiële) bijdragen en wenst ieder prettige feestdagen en een voorspoedig 2010.

Naar het overzicht