Feest met de vuurwerkgroep

30 december 2009

DE KWAKEL - Nog één dag en dan is het weer zover: Oud en Nieuw. Het was echter niet altijd voor iedereen een feest, dit was de aanleiding om 2,5 jaar geleden de Vuurwerkgroep De Kwakel op te richten. ,,Sinds de oprichting is er eigenlijk geen rottigheid meer geweest", vertelt voorzitter Paul Boere. De Vuurwerkgroep verzorgt niet alleen de surveillance met Oud en Nieuw, maar regelt ook een groot feest in het dorp.

Paul is er helemaal klaar voor: ,,Het heeft een hoop voorbereiding gevergd, met hulp van alle instanties, bedrijven en de Kwakelaars. Het belooft een topfeest te worden. De gemeente is er ook wel een beetje trots op hoe het er allemaal aan toe gaat rond deze dagen", vertelt Paul.

Voor het dorpshuis komt een grote tent te staan, en tevens is er gezorgd voor rekken om peilen in af te steken. ,,Het wordt ieder jaar een stapje groter. Eerst moesten we kijken of het wel aansloeg, maar uit afgelopen jaren is gebleken dat het een enorm succes is. Vorig jaar hebben we het voor het eerst op het dorp gevierd en dat ging super! Dit jaar hebben we het daarom nog wat grootser uitgepakt", vertelt Paul

,,Graag zou ik nog even van de gelegenheid gebruik maken om namens stichting Vuurwerkgroep De Kwakel iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen", voegt Paul aan het gesprek toe.

Voor meer informatie kan men terecht op http://www.vuurwerkgroepdekwakel.nl Ook zijn daar halverwege januari foto's te vinden van het Oudjaarsfeest.

Bron: wouter kamminga

Naar het overzicht