Snerttoernooi KDO Volleybal een groot succes

10 januari 2010

Afgelopen dinsdag, 5 januari, vond het jaarlijkse Snerttoernooi van de afdeling KDO Volleybal plaats. Buiten in de sneeuw was het -5°, de juiste temperatuur en entourage voor een snerttoernooi.
Gelukkig was het in het nieuwe KDO complex een stuk aangenamer. Ruim 60 volleyballers hadden zich verzameld in de KDO hal. Leden natuurlijk van de afdeling volleybal maar ook een aantal oud-leden, introducés en nog 3 handbalteams die wel eens een uitstapje naar een andere balsport wilden wagen.
De wedstrijdleiding van de avond, Jakob-Jan Immerzeel en Leny Drost, hadden vooraf een schema opgesteld waarbij steeds in een andere teamsamenstelling werd gespeeld.
De stemming zat er goed in en in rap tempo had iedereen zijn of haar 6 partijen gespeeld. Na afloop van de wedstrijden natuurlijk naar de nieuwe kantine waar de erwtensoep al stond te dampen. Er was gezorgd voor ruim 20 liter erwtensoep, ruim voldoende voor alle sporters.
Leny, Jakob-Jan en Coby waren de koks en de soep smaakte voortreffelijk.

Binnen deze grote groep bleek er veel enthousiasme om weer te gaan volleyballen. De afdeling volleybal is altijd op zoek naar nieuwe leden. Als eerste wordt er gekeken om met een nieuwe groep 1 x per week, onder leiding van een trainer, te gaan spelen. Hierna kan eventueel in competitieverband worden gespeeld.
Tijdens het Snerttoernooi hebben zich al 6 mensen aangemeld, maar er kunnen er nog meer bij. Voor info kunt u contact opnemen met de secretaris van de afdeling volleybal, Albert Blommestijn, op 06-13753186 of mailen naar info@poldersport.com

 

Bron: KDO - Rob Rentenaar

Naar het overzicht