Wil Voorn rent Roparun

26 januari 2010

UITHOORN - Hardloopster Wil van der Voorn loopt niet alleen om haar eigen tijden te verbeteren, maar ook om andere mensen te helpen. In mei gaat de Kwakelse meedoen aan de Roparun, een estafetteloop van 530 kilometer van Parijs naar Rotterdam. Doel hiervan is om zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker. Niet voor onderzoek, maar voor concrete middelen en activiteiten om de levensdagen van deze patiënten zo plezierig mogelijk te maken.

Op 31 januari zal het team van Wil Voorn - genaamd 'Help een Mens'- acte de présence geven bij de Vakantiemakelaarloop van AKU. Het team loopt daar de tien Engelse Mijlen, om meer bekendheid te krijgen en uiteraard om te trainen.

Vorig jaar is er meer dan 4,6 miljoen opgehaald tijdens de Roparun. Het team 'Help een Mens' bestaat uit acht hardlopers, vijf fietsers, twee masseurs, vier chauffeurs en twee bijrijders/cateraars. De teamleden gaan voor een gezellige sfeer in goed teamverband, betrokkenheid bij het team en de doelstelling van Stichting Roparun waarbij het beleven van het plezier in alles wat Roparun met zich mee brengt erg belangrijk is.

Op dit moment is het team bezig met het zoeken van sponsors, donateur en het organiseren van activiteiten om nog meer geld op te halen. Meer informatie over het team van Wil Voor is te vinden op de website : Helpeenmens

Bron: Witte Weekblad

Naar het overzicht