Kinderspeelveldje Orchideelaan-Rozenlaan

20 maart 2010

Zaterdag 20 maart was er een buurtkeet van "Kate & Go" voor informatie over een nieuw aan te leggen speelplek voor kinderen. De meeste stemmen op die morgen waren duidelijk voor de speelplek Orchideelaan-Rozenlaan. Bij de andere 2 aangewezen plekken wonen bijna geen kleine kinderen meer. Er werden door de kinderen en ouders vele ideeën gegeven. De tekenaar Bram Bam tekende op een groot bord de voorstellen van de kinderen. Verder was een optie, om het vooral veilig te maken met een hek of om het met struiken af te zetten. Vooral voor kleine kinderen zo dicht bij dat speelveld aan het water. Alle suggesties en voorstellen werden opgeschreven en meegenomen voor verdere uitwerking. Over een paar weken krijgen de mensen verschillende voorstellen te zien van de resultaten van deze dag. Een ontwerpbureau gaat hiermee aan de slag.
Misschien is wel een idee om bij die 2 andere binnenplaatsen, Gerberalaan en Anjerlaan, wel verlichting aan te brengen voor de veiligheid van de bewoners!
Heeft u nog verdere ideeën, mail naar gemeente@uithoorn.nl met als onderwerp "Speelplekken", onder vermelding van uw naam en adres. Wij wachten op de ontwerpen!

Naar het overzicht