Inzamelings actie KDO

02 mei 2010

Met de inzameling voor het Ronald McDonaldkinderfonds en de Zonnebloem afd. De Kwakel-Vrouwenakker tijdens de voetbalwedstrijd KDO - RKAV van zondag 4 april is het mooie bedrag opgehaald van 752,50 euro, incl. de blinde pool. Dat bedrag werd door een anonieme gever aangevuld tot 1500,00 euro. En daarna nog eens verdubbeld door Kwekerij Wim van Diemen tot 3000,00 euro! De Sponsorcommissie van KDO en de sponsor Kwekerij Wim van Diemen waren dat indertijd overeengekomen. Later kwam er nog 100,00 euro bij van de selectie van KDO dus met elkaar 3100,00 euro.  Wij als Sponsorcommissie danken alle gulle gevers, al of niet anoniem, voor deze genereuze gaven. Een prachtig resultaat voor deze goede doelen. Wij zullen er voor zorgen dat de opbrengst een goede bestemming krijgt.
We zijn er trots op dat het kleine De Kwakel zo groots uitpakt voor de medemensen die de hulp hard nodig hebben. Fantastisch!!
Namens de sponsorcommissie van KDO
Ben Plasmeijer

Witte Weekblad: DE KWAKEL - Zondag 25 april heeft KDO cheques uitgereikt aan het Ronald Mc Donald Kinderfonds en de Kwakelse afdeling van de Zonnebloem.

Het geld had de sportvereniging ingezameld tijdens de derby KDO-RKAV, een paar weken geleden. Ben Plasmeijer overhandigde namens de selectie de cheques van ieder 1500 euro. Aafke de Haan van het kinderfonds gaat het geld gebruiken voor een nog aan te leggen speelvloer in het Ronald Mc Donald kinderhuis bij de VU. De Zonnebloem vertegenwoordigt door "Corry Hoogenboom en Tiny Vork" gaan het geld gebruiken om hun 25-jarig bestaan te vieren met de gehandicapte en alleenstaande ouderen van De Kwakel.

Naar het overzicht