Dansen op Chiggy Wiggy

06 juni 2010

DE KWAKEL - De KDO sporthal werd zondagmiddag 30 mei omgetoverd tot een danszaal voor de uitvoering van KDO Dance. Tijdens de generale repetitie konden de deelnemers alvast wennen aan de spierwitte grond en achterwand. De flitsende lampen maakten de professionele uitstraling compleet. Om 14.30 uur ging de tribune open en konden de vele toegestroomde ouders, broertjes, zusjes en opa's en oma's plaatsnemen om te gaan kijken naar een spetterende show.

De openingsdans werd verzorgd door de drie dancegroepen van Erma van Maris op 'I gotta feeling' van de Black Eyed Peas. Hierna kwamen de kleinste meisjes aan de beurt. De kinderen uit de basisschoolgroepen 1, 2 en 3 dansten op muziek van Kinderen voor Kinderen, hun Afwas-potpourri.

De voice-over praatte alle dansen aan elkaar, zodat het programma vrijwel geruisloos overging van de ene naar de andere dans. Iedere groep verzorgde deze middag twee dansen met hun eigen groep. De kleding was natuurlijk aan de dans en muziek aangepast. De tweede dansgroep van Ewa Petiet, die de jongste groepen op vrijdagmiddag bij KDO les geeft, swingde onder andere op Boya Boya Bay van Djumbo. Het publiek werd steeds enthousiaster na het zien van de dansen op Radio, Bad Boys en Chiggy Wiggy.

Als klap op de vuurpijl kwam de dans van de oudste meiden, die Rock Your Body van Black Eyed Peas lieten zien, waarna de slotdans van alle groepen kwam. Kortom een daverend succes voor iedereen, aan het einde van het seizoen bij KDO Dance.

Juni beweegt

Het seizoen voor de volwassenengroepen bij KDO Dance, Aerobics Gymnastiek gaat door tot 2 juli. In de maand juni is er voor iedereen die zin heeft om in beweging te komen, een speciale aanbieding voor de volgende lesgroepen:

Bewegen voor senioren. Op woensdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur is er een door Lydia de Rijk gegeven seniorenles voor mannen en vrouwen. Senior fit is een speciale spel-en sportgroep voor 55+-ers. De les wordt gegeven in de nieuwe sportzaal van KDO.

Body-workout. Op maandagmorgen van 10.15 tot 11.15 uur. Tijdens deze les worden onder leiding van Agnes Goedkoop buik, billen en benen op muziek klaar gemaakt voor een mooie zomer. De les wordt gegeven in de nieuwe sportzaal van KDO.

Jazzdance voor volwassenen. Deze les vindt plaats op woensdagavond van 19.45 tot 21.00 uur in de Mikado-zaal te Aalsmeer onder leiding van Esther Kohler-Bartels. Deze groep met enthousiaste dansers vindt het leuk om hun groep wat uit te breiden.

Tot eind juni is het bij de genoemde lessen vrijblijvend deelnemen voor ? 15,- voor de hele maand juni of voor ? 4,- per losse les (contant, gepast betalen tijdens de les).

Kijk voor meer lesuren of informatie op http://www.kdo.nl onder Dance/Aerobics/Gym en dan bij het lesrooster. Of bel met Corina Smit: 0297-540032.

Bron: Witte Weekblad - Redactie

Naar het overzicht