Moeders in het zonnetje

12 juni 2010

DE KWAKEL - Een mooiere dag had de Rotary Aalsmeer en Uithoorn niet kunnen wensen voor de moeder verwendag. Zaterdag vijf juni werden moeders met met een kind met een beperking letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. De verwendag begon in De Kwakel, waar de groep van 36 moeders werd ontvangen met koffie. De thuisblijvers kregen een taartje aangeboden.

De groep bezocht Geen Kunst in Katwijk, waar de dames een mooi sieraad voor zichzelf gingen maken. Bijvoorbeeld een ketting, een armband, oorbellen, een tas of een mobiel hangertje. Er zat veel talent onder de dames. Er zijn echt mooie dingen gemaakt.

Om 13.00 uur vertrok de groep naar een restaurant aan de boulevard voor een heerlijke lunch in de zon. De reis ging verder naar Leiden, waar een rondvaart werd gemaakt door de stad.

De dag werd afgesloten bij restaurant De Parel met een driegangen diner en een wijntje. Bij terugkeer in De Kwakel werd iedereen weer thuisgebracht door chauffeurs, eveneens van de Rotary. Alle moeders kregen nog een mooi bosje bloemen.

Tineke Hogenboom van Rotary Aalsmeer/Uithoorn: ,,Het was weer een feest om dit te mogen organiseren, omdat de moeders zo enthousiast zijn, volop genieten en zo leuk contacten leggen onderling. We mogen weer spreken van een geslaagde dag."

Bron: Witte Weekblad - Redactie

Naar het overzicht