Jan Noteboom overleden

01 juli 2010

Vandaag kregen we het trieste bericht dat KDO'er in hart en nieren en Lid van Verdienste, Jan Noteboom is overleden. Na een lang ziekbed heeft hij zijn moedige strijd helaas moeten opgeven.
Met Jan verliezen we een fantastisch mens en een echte KDO'er. Nooit te beroerd om de handen uit de mouwen te steken, altijd bezig met het helpen van anderen. Onder andere door Jan zijn inzet is KDO de vereniging geworden die het nu is. Wij zijn hem dan ook eeuwig dankbaar voor zijn werk, visie, daadkracht, enthousiasme en doorzettingsvermogen. Tot op het laatst is Jan betrokken geweest bij onze vereniging wat zijn fantastische karakter weergeeft.

Wij zullen Jan dan ook nooit vergeten en zijn naam is ook voor eeuwig verbonden met onze sportvereniging. Vorig jaar heeft hij nog de eerste paal van ons nieuwe complex geslagen en heeft hij samen met de andere leden van verdienste de opening verricht.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Joke, kinderen, kleinkinderen en overige familieleden en wij willen hen veel sterkte wensen met dit enorme verlies.

Bron: Website KDO De Kwakel

Naar het overzicht