De Kwakel is klaar voor de WK-Finale!

06 juli 2010

Groot LED scherm, muziek en bar in het centrum van De Kwakel. Cafe De Bolle Pouw en Snackbar ´t Trefpunt hebben de handen ineengeslagen. Omdat het Nederlands elftal komende zondag in de WK finale staat, organiseren zij een Oranje feest in het centrum van De Kwakel. Met een bijdrage van Buurtbeheer De Kwakel is een groot outdoor LED scherm gehuurd, dat voor het dorpshuis geplaatst zal worden.

De wedstrijd begint om half negen, maar in De Kwakel begint het feest al om 16.00 uur. Vanaf dat tijdstip staat de bar van Cafe De Bolle Pouw op het dorpsplein. Wist u trouwens dat de assistent-trainer van het elftal een Kwakelaar is van oorsprong? Dick Voorn is aan de Boterdijk geboren. Zie de rubriek Kwakelaars in den Vreemde.

Ook voor muziek is gezorgd; zanger Danny gaat optreden en naar eventueel een tweede zanger wordt nog gezocht. Naast deze optredens zal een discotheek het publiek met oranje hits in feeststemming brengen. De Gemeente heeft vergunning afgegeven om tot 00.30 uur buiten door te mogen feesten.

Ook kinderen zijn van harte welkom. Het eerste gedeelte voor het scherm zal afgezet worden voor de kinderen, zodat zij de wedstrijd goed kunnen volgen, en er zal voor hen een limonadebar neergezet worden.

We hopen dat het zondag een mooi Oranje Feest wordt in De Kwakel.

Bron: Petra van Leeuwen - Buurt Beheer De Kwakel

Naar het overzicht