Badminton Vereniging De Kwakel gaat weer beginnen.

06 augustus 2010

Op maandagavond 23 augustus en zaterdagochtend 28 augustus gaat voor respectievelijk de senioren en de jeugdleden het seizoen weer van start. Het vorige seizoen is afgesloten met een herenteam dat kampioen is geworden, een nieuwe voorzitter en een jubileumfeest ter ere van het 25 jarig bestaan!
Ook dit jaar zijn er weer genoeg activiteiten. Eerst zullen de competitieleden zich klaar gaan stomen voor de competitie die start in september. De competitie wordt op zondag gespeeld en we spelen dit jaar met 1 herenteam in de 2e klasse, 1 gemengd team in de 3e klasse en 1 gemengd team in de 4e klasse. De jeugd heeft 2 mix teams en speelt ook op zondag.

Na de competitie zullen zowel de competitiespelers als de recreatieve leden weer strijden om de titel ‘clubkampioen' in twee aparte klasses. Naast deze vaste activiteiten worden er ook -zowel voor de jeugd als voor de senioren- toernooien georganiseerd, zowel binnen de vereniging als met andere verenigingen uit de buurt. Denk bijvoorbeeld aan het Sinterklaastoernooi en het oliebollentoernooi en een recreantencompetitie. De jeugd gaat daarnaast elk jaar op kamp.

Zij die van de zomer een shuttletje hebben geslagen en de smaak te pakken hebben gekregen, en alle andere geïnteresseerden, zijn op maandagavond vanaf 20 uur (senioren en jeugd vanaf 15 jaar) en op de zaterdagochtend van 9 tot 11 uur (jeugd van 7 tot 18 jaar) welkom! Er kan twee keer op proef worden meegedaan, badmintonrackets zijn beschikbaar. Op maandagavond wordt er gespeeld met een afhangsysteem. Zo speelt iedereen in wisselende samenstelling en zonder vaste partner. Je kunt dus ook een keer alleen komen! Kijk voor meer informatie op http://www.bvdekwakel.nl. Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij onze sponsors, met name onze hoofdsponsor de Rabobank, en natuurlijk ieders goede humeur en gezelligheid. Tot ziens!

Bron: Badminton Vereniging De Kwakel

Naar het overzicht