Reunie Kwakelse scouting

17 augustus 2010

DE KWAKEL - De scoutingvereniging St. Joannes gaat op zijn huidige locatie een nieuw clubhuis bouwen. Het troephuis, dat indertijd gebouwd is voor de verkenners, is ook echt uit zijn jasje gegroeid. De scoutingvereniging is ondertussen uitgegroeid tot 135 jeugd- en kaderleden, verdeeld over vijf speltakken. Veel (oud-)Kwakelaars hebben vroeger op de scouting gezeten en St. Joannes wil deze oud-leiding en oud-leden gelegenheid geven om met elkaar onder het genot van kopje koffie, een borreltje en hapje afscheid te komen nemen van het voor ieder zo vertrouwde troephuis, voordat het plaats maakt voor de nieuwbouw van Ons Tweede Thuis.

De reünie is op zaterdag 11 september van 15.00 tot 18.00 uur. Oud-leiding of oud-leden kunnen zich met volledige naam en adres aanmelden op reünie@st-joannesgroep.com of 06-49136725. Ook kan er een briefje in de bus worden gedaan bij de Orchideeënlaan 2.

Scouting St. Joannes is ook nog op zoek naar oude foto's om te gebruiken bij de reünie, voornamelijk van de oprichting tot 1960. Mensen die iets voor de reünie hebben, kunnen zich ook melden op bovenstaande contactgegevens

Bron: Redatie Witte Weekblad

Naar het overzicht