Leuke prijzen te winnen bij jarige knipsalon Care for Hair

15 februari 2011

De Kwakel - Vrijdag 18 februari viert Knipsalon Care for Hair aan de Kerklaan 5 haar vijfjarig bestaan.
Samen met haar collega hairstylistes Edith Blom, Marijke van Diemen en Linda van Rijn wil eigenaresse Martine v/d Berg dat samen met haar trouwe klanten vieren. Wie de komende maand bij de knipsalon een haarbehandeling ondergaat, dingt mee naar mooie prijzen in de vorm van bodyproducten, make-up, hairstyling enzovoort.

"De bedoeling is wel dat men dan zijn naam, adres en telefoonnummer op een formuliertje moet invullen, omdat dit dan mee doet bij het trekken van een prijs ‘uit de ton'. De aard van de prijs wordt afgestemd op de persoonlijke smaak en uiterlijk van de winnaars. Op die manier kan de betreffende persoon er maximaal plezier en nut van hebben. De waarde van de prijzen varieert tussen de 30 en 130 euro. We voegen ook enige metamorfosebonnen toe aan het prijzencircuit die recht geven op een keer gratis te worden geknipt en/of gekleurd," vertelt Martine die in haar knipsalon met alle trends en haarmode meegaat. De klant kan krijgen zo hij of zij het hebben wil. Dat is Knipsalon Care for Hair ten voeten uit die in de letterlijke zin van het woord een perfecte haarverzorging biedt aan mannen en vrouwen, jong en oud en vanzelfsprekend ook kinderen. Een haarverzorgingsalon voor het hele gezin die gespecialiseerd is in knippen, kleuren, krullen en kappen. Care for Hair is er voor bestaande en traditionele kapsels, maar ook voor nieuwe kapsels met een nét iets ander kleurtje en voor het beste permanent!

Nieuw: Chi haarproducten Omdat het team van Care for Hair alle ontwikkelingen op haarmodegebied in het oog houdt, worden ook de klanten daarvan regelmatig op de hoogte gehouden. Die profiteren dan als eerste van bijvoorbeeld nieuwe trends en haarproducten. Martine: "Nieuw bij ons is het gebruik van ‘Chi' haarproducten, puur natuur in kleur zonder ammonia in de vorm van zijdeglans. En het is niet vet. Het leent zich bij uitstek om te worden gebruikt in combinatie met onder andere de stijltang en de krultang. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het integreren van echte haarstukjes die in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn. Het geeft een sprekende kleur aan het haar waarbij het lijkt of het een stukje gekleurd eigen haar is. Wij gaan daar heel creatief mee om en je kan gerust stellen dat wij op basis van glans een ster zijn in kleuradvies."

Behalve voor regelmatige haarverzorging, inkleuren en permanents kan men bij Care for Hair ook terecht voor gelegenheidskapsels als men zich op een aantrekkelijke en/ of passende wijze wil presenteren bij recepties, huwelijksvoltrekkingen (bruidskapsels), begrafenissen, jubilea, sollicitatiegesprekken, schoolfeesten, glitterfeesten, snowparties en zo meer.

Bij Care for Hair wordt in principe op afspraak gewerkt. Maar wie er toevallig op een rustig moment binnenstapt, kan erop wachten dat hij of zij binnen de kortste keren een haarbehandeling op maat krijgt met als resultaat gegarandeerd mooi haar! En daarbij kan men ook nog een keer in de prijzen vallen! Het is dus zeer de moeite waard een dezer dagen een afspraak te maken met Care for Hair. Om (ook) het feestje mee te vieren...

 

Bron: Nieuwe Meerbode Editie 15-02-2011

Naar het overzicht