Geslaagd toernooi bij KDO

29 april 2011

DE KWAKEL - Het was het afgelopen weekend een drukte van belang bij KDO, vanwege het tradtionele W.A. Verlaantoernooi. Op Paaszaterdag 23 april en tweede Paasdag 25 april stond er voetbal, handbal, gymnastiek en volleybal op het programma.

Bij handbal werd Aalsmeer winnaar in de E-jeugd, RKDES bij de D-jeugd, Legmeervogels 1 en 2 bij de C-jeugd en KDO bij de B-jeugd.

Bij de afdeling gymnastiek wordt tijdens het toernooi onderling gestreden op de balk, lange mat, rekstok, sprong en ringen.

Dit jaar lukte het weer om de afdeling volleybal te laten deelnemen aan het Paastoernooi, het probleem was steeds, dat de afdeling nauwelijks jeugd had om mee te doen aan dit evenement. Sinds anderhalf jaar is er echter een team dat ook in de volleybalcompetitie toernooien verdienstelijk meedraait. Zodoende was er via die ingang een mogelijkheid om teams uit te nodigen. De bezetting was weliswaar niet groot, maar er kon wel een toernooi opgezet worden. Atalante uit Vinkeveen stuurde een afvaardiging van drie teams en uit Hoofddorp was er een team van VCH.

Met daarbij het eigen team van KDO kon er gespeeld worden met vijf teams in een halve competitie, ieder team speelde dus tegen alle andere vier. KDO werd eerste.

Ook de afdeling voetbal hield op beide dagen een regionaal toernooi waarvoor veel animo was. De uitslagen staan op Zie de foto's op : Verheijfotografie

Bron: Witte weekblad

Naar het overzicht