Poldersport sponsort Kwakelse Scouts voor titel verdediging.

30 mei 2011

Afgelopen zaterdag was het de Lions bedrijven sportdag, voor de 2de maal werd deze gehouden bij Poldersport in de Kwakel. Vorig jaar waren de Kwakelse scouts 1ste geworden en ontvingen natuurlijk ook de wisselbeker, als je een wisselbeker hebt gewonnen moet je deze ook eigenlijk wel kunnen verdedigen. De inschrijfkosten zijn daarom dit jaar door POLDERSPORT betaald waardoor de Kwakelse scouts in de gelegenheid werden gesteld om de titel te verdedigen.

Ze hebben de sponsor laten zien dat ze het waard waren want ze gingen ook dit keer weer met 1ste prijs en de wisselbeker naar huis. Mede dankzij onze gesponsorde deelname kon de Lion's aan de stichting hulphond een cheque overhandigen ter waarde van €9.000,=.

Na een felle strijd met de zeskamp in de ochtend was de eindstand al bijna veilig. De Kwakelse scouts waren erg fanatiek op alle onderdelen. Als de tegenstander het moeilijk had staken de Kwakelse scouts hun handen uit de mouwen om ze te helpen, waardoor ze team UBA 4 toch wel heel waarschijnlijk naar de 3de plaats hebben getild.

De middag was het onderdeel survival aan de beurt, dit maal werden de Kwakelse scouts ingedeeld tegen een meer gelijkwaardige tegenstander en wel KDO B1. Deze beide teams waren veel meer aan elkaar gewaagd. Aan het eind van de survival middag waren er van deze beide teams nog slechts 2 man helemaal droog.

Volgend jaar in 2012 willen de Kwakelse scouts wederom gaan proberen om de titel te verdedigen, ze willen toch wel erg graag de wisselbeker houden, drie maal is scheepsrecht.

Bron: Jeannette ten Brink - Namens scouting vereniging St. Joannes

Naar het overzicht