Vlettentrekken en vuurwerk

05 september 2011

DE KWAKEL - Odette van Walsum DE KWAKEL - Ondanks de harde wind, de lage temperaturen en de dreigende bewolking was het jaarlijkse Vlettentrekken op de maandagavond van de Kwakelse Kermis ook dit jaar een succes.

,,Vanwege de harde wind hebben we dit jaar de tijd opgenomen en roeide iedereen twee keer. Ook de halve finale en de finale werden twee keer geroeid; één keer met wind mee en één keer met wind tegen", aldus Peter Kas van de organisatie. ,,Dit was de vijfde keer dat het Vlettentrekken plaatshad en het blijft een succesformule. Dit jaar deden dertien herenteams en tien damesteams mee. We hebben helaas ook veel teams moeten teleurstellen, al drie weken van tevoren zaten we vol. Voor wie volgend jaar verzekerd wil zijn van deelname: vanaf het moment dat het boekje van het Feestcomité De Kwakel uitkomt, zo rond half juni, kunnen de teams zich weer inschrijven?"

De uitslag is dit jaar als volgt: bij de dames werd Poldersport eerste en de Rock 'n Lollies tweede, bij de heren won AA Sloopwerken, tweede werd Poldersport en derde werd Schijf. De aanmoedigingsprijs ging naar G7.

 

Bron: Witte Weekblad - Odette van Walsum

Naar het overzicht