20 jaar Dorpshuis de Quakel

27 februari 2012

In het dorpshuis zijn 5 dagen in de week, verdeeld over de ochtend-, middag-, en avonduren, meerdere verenigingen, groepen en instanties werkzaam. Van de peuterspeelzaal tot muziek, creativiteit, en seniorenactiviteiten waaronder gymnastiek en kaarten. Van film tot vogels, van toneel tot tafeltennis. In de weekenden zijn er regelmatig uitvoeringen van of extra mogelijkheden voor de betreffende verenigingen.
20 jaar geleden is het dorpshuis gebouwd voor de gemeenschap in De Kwakel. De meeste verenigingen zijn dan ook al die 20 jaar actief en stellen graag de deuren open voor mensen die eens een kijkje willen nemen en sfeer willen proeven.
Afgelopen vrijdagavond was het feest! Dit gezellig samenzijn was vooral bedoeld om alle verenigingsleden, vrijwilligers, en belangstellenden te bedanken en een hart onder te riem te steken voor een nog veel langer bestaan van ons bruisend dorpshuis.
En gezellig was het. Vele dorpsgenoten kwamen even een hapje en een drankje halen en ook kijken naar de opnamen die de film- en videoclub afgelopen tijd heeft gemaakt. Deze video gaf een mooi beeld hoe veelzijdig de activiteiten in het dorpshuis wel zijn.
Meer foto's zijn te bekijken op Verheijfotografie.nl >>

Bron: Annemarieke Verheij ( Verheijfotografie)

Naar het overzicht