Reunie Robert Kennedyschool 30/3

07 maart 2012

DE KWAKEL - Op vrijdagavond 30 maart wordt een reünie georganiseerd voor oud-leerlingen en -leerkrachten van de Robert Kennedyschool. De kaartverkoop is begonnen en er hebben zich al veel mensen aangemeld.

Aanleiding voor de reünie is het eerste lustrum van Basisschool De Zon. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart wordt dit lustrum gevierd met een reünie en een fancy fair. Basisschool De Zon ontstond in 2007, maar blijft voor velen de 'oude' Robert Kennedy. Met het nieuwe gebouw werd de naam ook veranderd. Vandaar dat de reünie op 30 maart bedoeld is voor alleen oud-leerlingen van de Robert Kennedy school. Iedereen van 18 jaar of ouder (of einde schooljaar 2005/2006) is welkom.

De verkoop van de kaarten is inmiddels van start gegaan en loopt bijzonder goed. De reünie kost 15 euro. Voor deze prijs krijgen bezoekers lekkere drankjes en hapjes en ook is er muziek (verzorgd door discotheek 'The Future'). Kaarten zijn verkrijgbaar op Basisschool De Zon en tussen 18.00-20.00 uur op de adressen: Tamboer 9 en Nieuwveens Jaagpad 115. Tussen 8.00-20.00 uur kan men ook terecht op het adres Poelweg 22. Meer informatie via facebook Reünie Robert Kennedy School De Kwakel, www.basisschooldezon.nl of mail naar reunie@basisschooldezon.nl.

De Ouderraad krijgt heel leuke reacties, er zijn al heel veel oud-leerkrachten die zich hebben aangemeld. Variërend van echt oude leerkrachten (83 jaar) en wat jongere. Ze willen allemaal komen en zijn benieuwd naar hun oud-leerlingen.

Fancy Fair
Zaterdag 31 maart opent de school zijn deuren van 14.00-18.00 uur voor iedereen die het leuk vindt om te komen. Er is dan een Fancy Fair 'nieuwe stijl'. Voor jong en oud is er wat te doen. Zo zijn er spelletjes, knutselen en nog veel meer voor de kinderen en ontbreekt uiteraard het rad van fortuin niet. Dit jaar wordt het rad weer gedraaid door 'good old' Willem Klijn. Ook zijn er versnaperingen en een drankje te verkrijgen hierbij wordt ook aan de kinderen gedacht

Naar het overzicht