Voetbal

16 maart 2012

DE KWAKEL - Meisjes B1 van KDO handbal is afgelopen zaterdag overtuigend kampioen geworden in de tweede klasse. Met een 12-12 eindstand tegen Lelystad zijn zij niet meer in te halen door de concurrenten.

Onder leiding van trainer Henk v/d Greft hebben de meiden keihard gewerkt en hun werklust heeft zich uitbetaald. Voor het in groten getale opgekomen publiek werd een spannende laatste wedstrijd gespeeld in de KDO-hal. De stand ging steeds gelijk op en daarmee werd de spanning ook steeds groter. Keepster Inge Bertoen, die inviel voor de geblesseerde Maayke Adema, speelde supersterk ondanks dat zij doorgaans niet op doel staat.

Hoewel dit niet de beste wedstrijd van het jaar was, werd toch aantrekkelijk handbal vertoond. Coaches Margareth en Sjaak waren na afloop dan ook zeer tevreden. Ook sponsor Ed Bertoen was aanwezig en zeer trots op het team.

De meiden werden door het bestuur gefeliciteerd met een bloemetje en een medaille. Zoals gebruikelijk bij KDO werd het kampioensteam verwelkomd in de kantine met een erehaag. Daar werd ook nog een enorme taart met smaak verorberd, gemaakt door een vader die banketbakker is. KDO handbal is zeer trots op deze kampioenen.

Weten wat er allemaal nog meer gebeurt bij KDO Handbal? Volg de club dan op de facebook pagina 'KDO handbal'.

Bron: Witte Weekblad

Naar het overzicht