Inloopweken bij KDO Handbal

21 maart 2012

DE KWAKEL - Is handbal een sport die je aantrekt? Nu is de kans om te kijken of handbal de sport is voor jou! KDO handbal biedt de mogelijkheid om vier weken gratis mee te trainen en kennis te maken met de sport.

KDO handbal is onderdeel van sportvereniging KDO in De Kwakel. De afdeling heeft teams in alle leeftijdscategorieën (E t/m A-jeugd, senioren en recreanten) van alle niveau's. Door de meeste teams wordt twee keer per week getraind onder leiding van gediplomeerde (jeugd)trainers. Alle teams spelen zowel zaal- als veldcompetitie.
Wat de club zo gezellig maakt is dat sportiviteit wordt gecombineerd met gezelligheid. Het hele jaar door worden er vele (handbalgerelateerde) activiteiten georganiseerd, zowel verenigingsbreed als voor de afdeling handbal.

Proeflessen:
Voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisschool zijn de gratis proeflessen op woensdag 4, 11, 18 en 25 april van 16.00 uur tot 17.00 uur.
Voor volwassenen vanaf 19 jaar is er de mogelijkheid om twee gratis proeflessen te volgen op donderdagavond 19 en 26 april.

Alle proeflessen worden gegeven op het handbalveld buiten bij Sportpark KDO, Vuurlijn 51, De Kwakel.

Geef je op:
Heb je interesse in de proeflessen? Stuur een mail naar kdo@handbal.nl met vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer.

Voor meer vragen kun je terecht bij Femke de Jong, telnr: 06-40467306.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 14 maart 2012

Bron: Marcella van den Broek, dichtbij-meeschrijver

Naar het overzicht