KDO JG1 wint clinic AJAX

21 maart 2012

G-voetbalelftal KDO JG1 heeft een Clinic van de jeugdtrainers van Ajax op het trainingcomplex de Toekomst gewonnen. Op 1 april aanstaande organiseren AEGON en Fonds Gehandicaptensport voor 4 G-voetbalelftallen een unieke voetbalclinic. De voetbalclinic staat onder leiding van jeugdtrainers (onder andere Brian Roy en Heini Otto)van Ajax en vindt plaats op het trainingcomplex de Toekomst van Ajax. Na de clinic is KDO JG1 te gast in de Arena bij de wedstrijd AJAX-Heracles.

Uit meer dan 60 inschrijvers is KDO JG1 geselecteerd bij de laatste 10 kanshebbers. Van de 10 G-voetbalelftallen konden er 4 G-voetbalelftallen een plaats verdienen door zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Er werd gestemd op filmpjes van elk team op de site van Aegon. Op het filmpje van KDO JG1 is maar liefst 2109 keer gestemd. Dit bleek voldoende voor de 4e plaats met 10 stemmen meer dan FC Uitgeest.

De spelers en trainers van KDO JG1 willen daarom iedereen bedanken die ons hebben gesteund en op ons heeft gestemd. Na de clinic zullen we laten weten welke ervaring de spelers hebben opgedaan. Nogmaals hartelijk dank voor uw steun.

G-voetbal is bedoeld voor mensen die door een lichamelijke en/of verstandelijke beperking belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden. Meer informatie is verkrijgbaar bij KDO via websitewww.kdo.nl of relekx@gmail.com.

Bron: relekx, dichtbij-meeschrijver

Naar het overzicht