Leenders 125 jaar en nu predicaat

05 april 2012

DE KWAKEL - Leenders Catering en Party Centrum mag zich voortaan hofleverancier noemen. De Kwakelse cateraar en partycentrum kreeg dit predicaat uitgereikt op de dag van haar 125-jarig jubileum, 26 maart 2012.

Het mooie nieuws en de officiële oorkonde werden maandag aan de eigenaren Ad en Joke Bocxe uitgereikt door burgemeester Mw. D.H. Oudshoorn. Daarbij waren ook de ouders van Ad aanwezig. De burgemeester prees Leenders om het feit dat de kwaliteit, professionaliteit en het 125 jarig bestaand ervoor hebben gezorgd dat Leenders het eerste bedrijf in Uithoorn is met deze onderscheiding.

Op 26 maart 1887 werd het café-bakkerij annex stalhouderij gestart door Jasper Leenders. In 1987 nemen Ad, zijn zuster, zwager en zijn vrouw Joke het restaurant over. Vanaf 1991 zijn Ad en Joke de eigenaren en vormden het om tot het huidige kwalitatief hoogstaande Leenders Catering een Party Centrum. Binnenkort worden de verdere feestelijkheden rondom dit predicaat en het 125 jarig jubileum bekend gemaakt.

Bron: Dichtbij - Door bschelle, dichtbij-meeschrijver

Naar het overzicht