Reunie Robert Kennedyschool en Fancy Fair

08 april 2012

DE KWAKEL - Vrijdag 30 maart was het zover: de langverwachte reünie van de Robert Kennedyschool. Vooraf had de organisatie al zo'n 450 kaarten verkocht. Ook hadden zich zo'n 45 oud-leraren aangemeld om deze avond bij te wonen. Reüniekoorts in De Kwakel. Een verslag van de organisatie.

Om half 8 begon de avond met een uurtje reünie voor de leraren. Een ieder was op tijd aanwezig zodat de gezelligheid snel op gang kwam. Onder het genot van een kopje koffie en een petit-fours met het logo van de Robert Kennedyschool werden de oud-leraren ontvangen door de in Robert Kennedyshirts gestoken ouderraad-leden. De leraren waren van jong tot oud vertegenwoordigd. Zelfs oud-concièrge Toon de Wit (94 jaar) was aanwezig en vermaakte zich prima.

Stipt half 9 stonden de eerste leerlingen voor de deur van basisschool de Zon en al gauw was de zaal geheel gevuld met gezellig kletsende oud-leraren en leerlingen. Onder het genot van een hapje en een drankje werd de avond muzikaal omlijst door de band Alice Good en discotheek The Future.

Stichting De Kwakel Toen & Nu was ook aanwezig deze avond. Zij hadden een prachtige kraam met oude foto's en een voor iedereen zeer waardevolle presentatie 'van bouw tot sloop van de R. Kennedyschool'. Dat de avond geslaagd was bleek aan het einde wel toen er velen nog niet naar huis wilden en bij de deur de vraag 'volgend jaar weer?' uitgesproken werd.

Op deze avond heeft Dirk Plasmeijer foto's gemaakt.
Reunie foto's 30 maart 2012 >>> 
De Foto's zijn te bestellen via de website van Annemarieke Verheij : Verheijfotografie.nl


Fancy Fair
Zaterdagmiddag 31 maart stond de fancy fair gepland. Van 14.00-18.00 uur was een ieder van 'groot tot klein' welkom op basisschool De Zon. De leerlingen hadden allemaal op vrijdag al een strippenkaart ontvangen waarmee ze de diverse activiteiten konden 'betalen'.

Zo waren de lokalen verdeeld in een filmzaal, spelletjes lokalen, creativiteitslokaal, bloemschikken, schminken, poppenspeler en verkoop eigen werk. Buiten konden de kinderen hun energie kwijt op de twee (voetbal) pannaveldjes. Ook was er een lokaal ingericht met een zeer mooie, geheel gesponsorde, bloemen en plantenwinkel waar voor een ieder wat te koop was.

Voor de kinderen was er een snoepkraam en ze konden poffertjes eten. Tevens was er een kraam met saté en brood.

In de aula was het al vroeg druk want vanaf 14.15 uur draaide Willem Klijn aan het prijzenrad. In het begin waren er diverse kinderronde's van € 0,50 tot € 1,00. Hierin waren mooie prijzen te winnen.
De middag werd afgesloten met een superfinale waarin de hoofdprijs (een reischeque ter waarde van 
€ 2500,-) door de vele aanwezigen werd begeerd.

De ouderraad kan met trots terugkijken op een zeer geslaagd weekend, dat alleen mogelijk was door de inbreng van vele vrijwilligers en sponsors die De Zon een warm hart toedragen. Hiervoor de hartelijke dank van de organisatie.
Foto's Fancy Fair 31 maart 2012>>
De foto's zijn te bestellen via Verheijfotografie.nl >>

Bron: Door de dichtbijredactie (Witte Weekblad)

Naar het overzicht