Doe mee als muzikant aan kinderoptocht

14 augustus 2012

DE KWAKEL - Tavenu nodigt kinderen uit om tijdens de kinderoptocht van de Kwakelse kermis (zondag 2 september) mee te doen met zelfgemaakte muziekinstrumenten. De vereniging hoopt dat kids op deze manier enthousiast worden om bij Tavenu te komen spelen.

Dus: bedenk waarmee je muziek kunt maken (potten, pannen, deksels?) en doe mee.

De drumfanfare van Tavenu loopt tijdens de optocht in Zuid-Amerikaanse outfit, dus probeer ook je kleding hier een beetje bij te laten passen. Je wordt in een aparte categorie beoordeeld. De beste drie zullen net als in de andere groepen een prijs winnen. Verder krijgen alle deelnemers in deze groep een waardebon voor vier gratis proeflessen bij Tavenu op echte muziekinstrumenten.

Om ideeën op te doen hoe je een instrument kunt maken, ligt er bij slagerij Eijk en Veld, bakkerij Westerbos en de E-markt informatie met voorbeelden. Je mag natuurlijk ook zelf iets verzinnen. Tavenu hoopt dat jullie op deze manier enthousiast worden om bij de vereniging te komen spelen. Het leerlingenorkest repeteert op dinsdagavond vanaf 11 september tussen 19.00-20.00 uur in het dorpshuis in De Kwakel. Kom gerust eens langs om te kijken en te luisteren.

Bron: Door de dichtbijredactie (Witte Weekblad)

Naar het overzicht