Kwekerij De Amstel trakteert ouderen en hulpbehoevenden.

02 november 2006

Eén van de hartverwarmende tradities in De Kwakel is zonder twijfel dat men de ouderen en hulpbehoevenden niet vergeet. De Katholieke Bond voor Ouderen en De Zonnebloem kennen inmiddels natuurlijk al een lange historie aan activiteiten voor juist deze groep medemensen. En ook particuliere initiatieven zijn niet vreemd.
Zo wilden Huub en Ria van Diemen tijdens de vakbeurs Hortifair 100 ouderen en hulpbehoevenden uit De Kwakel trakteren op een gezellig middagje uit op Kwekerij De Amstel. Zij schakelden De Zonnebloem afd. De Kwakel-Vrouwenakker in om mensen te benaderen.

Donderdag 2 november verzamelden zich zo'n 100 genodigden in de kwekerij aan de Hoofdweg. Zij werden ontvangen met koffie met gebak of cake en getrakteerd op een welkomstwoordje door Huub van Diemen.

Daarna was er gelegenheid om een kijkje te nemen in de kassen, gevolgd door een optreden van jodelzangeres. Piet Kas van Het Dorpshuis hield de meejodelende kelen gestemd en de toch al prima catering door slagerij Eijk en Veld zorgde met een onovertroffen buffet voor een fantastische finale van deze zeer geslaagde middag. Voor impressiefoto's door Ben Plasmeijer

Naar het overzicht