KDO-trainer De Jong tekent bij

18 december 2012

DE KWAKEL - Afgelopen week zijn het bestuur van KDO en hoofdtrainer Raymond de Jong overeengekomen de samenwerking voor een jaar te verlengen. Na een uitgebreid overleg met de spelersgroep en staf wordt de vruchtbare relatie voortgezet met de 44-jarige Uithoornaar.

Met zijn eigen sociale werkwijze heeft hij de belangrijkste doelstellingen meer dan goed gerealiseerd. In dit licht kan de tactische en technische progressie die geboekt is genoemd worden, maar ook het inpassen van spelers vanuit de regio in de selectie met overwegend spelers uit eigen opleiding.

Voor het volgende seizoen is afgesproken om weer wat stapjes vooruit te maken, met zoals bij KDO gebruikelijk vrijwel dezelfde spelersgroep, aangevuld met enkele talentvolle A-junioren.

Daarnaast hebben de trainer, de spelers en het bestuur er gezien het vertoonde veldspel, prima inzet en fantastische sfeer alle vertrouwen in dit lopende seizoen boven de rode streep te eindigen en dat De Kwakel ook volgend seizoen nog een derde klasser binnen de grenzen heeft.

Bron: Dichtbijredactie (Witte Weekblad)

Naar het overzicht