Geslaagden bij ehbo-vereniging De Kwakel

22 januari 2013

Maandagavond 17 december is bij KDO het examen afgenomen voor het diploma eerste hulp aan kinderen. Hierbij kwamen alle aspecten van de EHBO aan bod, toegespitst op kinderen.

Het examen werd afgelegd door 12 cursisten; 10 van St. Vincentius en 2 van de vereniging van Heemstede. Aan het eind van de avond bleek dat we alle cursisten mochten feliciteren met het behalen van het diploma!
De geslaagden zijn; Gea Beerthuizen, Jeroen Beerthuizen, Debbie Hogenboom, Ina van Leeuwen, Claudia Schijf, Pol Schijf, Mery Slof, Sandra Theunisse, Mariska vd Veer, Thea Verzaal, Kirsten Wilhelmus en Olaf Wilhelmus.

Mocht u dit nou ook willen? Bij voldoende belangstelling start in het najaar een nieuwe cursus EHBO. Het zijn ca. 16 maandagavonden van 20-22 uur, waarin u alles leert om een situatie goed in de schatten en een ander te helpen in geval van nood. Het geeft toch een gerust gevoel, bijv. als u kleine kinderen heeft of vaak op school of bij de sportvereniging helpt, dat u weet wat u moet doen als het even mis gaat?
Dus aarzel niet en geef u op voor deze leerzame, maar zeker ook gezellige, avonden!
Al voor € 175,- komt u in het bezit van het diploma. Dit lijkt een heel bedrag; maar vaak vergoedt uw ziektekostenverzekering een deel. Bovendien zijn deze kosten alleen voor het eerste seizoen; de kosten voor herhalingscursus bedragen ca. €25,-

Voor meer informatie; mariska.ehbodekwakel@gmail.com, of EHBO.st.Vincentius@hotmail.com. Bellen kan natuurlijk ook. Mariska vd Veer; 06 52 333 445

Bron: Danielle Boomkamp - EHBO vereniging St. Vincentius

Naar het overzicht