Nostalgische Avond

13 september 2013

Nostalgische Avond- Ook dit jaar organiseert Stichting De Kwakel Toen & Nu weer een Nostalgische Avond in het dorpshuis De Quakel.

Het programma zal een mix zijn van nog niet eerder op de site gepubliceerde foto's, filmisch materiaal en foto's uit de diverse rubrieken van de site. Wij prijzen ons gelukkig dat wij dit jaar zelfs kans hebben gezien een Bekende Nederlander (oud- Kwakelaar) te strikken voor een bezoek aan zijn geboortedorp.
Twee avonden

De Nostalgische Avonden worden georganiseerd op vrijdagavond 20 september en op vrijdagavond 18 oktober. Beide avonden hebben hetzelfde programma. Aanvang: 19.30 uur; zaal open: 18.30 uur. De entreekosten bedragen vijf euro, inclusief een kopje koffie of thee. Het programma duurt tot ongeveer 22.15 uur.

Kaarten kunt u bestellen bij Dirk Plasmeijer, tel. 0297 563335 ('s avonds tussen 17.30 - 18.30 uur) of via de mail: dp@de-kwakel.com

Wij zijn er van overtuigd dat wij weer een leuk programma in elkaar hebben gezet en hopen u weer in grote getale te mogen begroeten.

Naar het overzicht