Jeu de boulesbaan Mgr Noordmanlaan

12 mei 2007

Dit bijzondere project is een initiatief van drie partijen, te weten: Het feestcomité uit De Kwakel, De K.B.O - ( bond voor ouderen) en de activiteitencommissie van het Dorpshuis "De Quakel". De kosten voor de aanleg zijn voor een groot deel door deze initiatiefnemers via sponsoring bijeengebracht.
Samenwerking loont!
Op zaterdag 12 mei om 14.00 uur wordt de jeu de boulesbaan in de Wilgenhof officieel geopend door wethouder Jeroen Verheijen. Na het officiële gedeelte wordt er natuurlijk een balletje gegooid. Ook aan de kinderen wordt gedacht met een ballonnenwedstrijd.
Dankzij de financiële hulp van diverse sponsors hebben we de aanleg van de baan kunnen realiseren. Daarnaast hebben ook een groot aantal vrijwilligers daadwerkelijk de handen uit de mouwen gestoken om de baan te realiseren.
Buurtbeheer heeft een bijdrage gedaan in de vorm van de bankjes en de afvalbak.
De gemeente Uithoorn heeft de voorbereiding begeleid en de afvoer van de grond voor zijn rekening genomen. Iedereen uit De Kwakel en omstreken is hierbij uitgenodigd om bij de opening van deze nieuwe baan aanwezig te zijn. Cara Hallebeek

Naar het overzicht