2 november 2e avond Kwakelse Veiling

30 oktober 2013

THE BATTLE OF THE CLUBS OP 2 NOVEMBER OP KWAKELSE VEILING

Zaterdag 2 november is de 2e veilingavond van het Kwakels Veilingcomité. De avond begint om 20.00 uur met een kinderveiling en vindt plaats in de kantine van KDO aan de Vuurlijn in De Kwakel. De 1e veilingavond was afgelopen zaterdag. Er werden 340 kavels geveild en de opbrengst van deze eerste avond bedroeg € 23.702.
Er zijn kavels voor de grote en de kleine beurs. Er zijn kavels voor de culinaire liefhebber zoals snoekbaars, ganzenborst, worstpakketten en allerlei kookattributen. Maar ook kavels voor de tuinier met planten, bollen en allerlei tuingereedschap. Voor het uitgaanspubliek zijn er kavels zoals een weekendje cabriorijden, voorstellingen in het Crowntheater, avondje bierdrinken, middagje poldersport, etc. En er zijn ook echte sportkavels. Zo zullen komende zaterdag de voetbalschoenen die Dirk Kuijt tijdens het WK in Zuid-Afrika gebruikt heeft geveild worden en heeft Dirk ook een Fenerbahce shirt met zijn handtekening er op beschikbaar gesteld. Voor de liefhebber is er een Barcelona Messi-shirt in de maat S en een Ajax-thuisshirt. Inmiddels is er afgelopen weekend ook een kavel binnengekomen voor het bezoek van een thuiswedstrijd van Feijenoord voor 4 personen. Een kavel van PSV ontbreekt nog, maar het Veilingcomité vertrouwt er op de PSV supporters uit De Kwakel deze komende dagen nog wel ter beschikking zullen stellen. Als de professionele voetballers aarzelen om de koppositie over te nemen in de eredivisie, dan moeten de supporters het maar doen, vindt het Veilingcomité. De club met de hoogste opbrengst op haar topkavel mag zich Veilingkampioen 2013 noemen. Toch een niet te versmaden titel voor de lokale Kwakelse fans van Ajax, Feijenoord en PSV.

Het Veilingcomité rekent op een grote opkomst en hoopt dat daarmee ook dit jaar weer een bedrag van € 50.000 opgehaald kan worden voor het Kwakels verenigingsleven.

 

Bron: J. Tilburgs

Naar het overzicht