Wie ontwerpt het meest spannende en uitdagende speelvliegtuig?

22 februari 2014

De gemeente Uithoorn organiseert een prijsvraag voor het ontwerpen van een speeltoestel in het gebied bij de Iepenlaan en daar hebben we jullie hulp voor nodig! We hebben ook nog een naam nodig voor het nieuwe park. Doen jullie mee?

Beste kinderen in de leeftijd van 8 - 10 jaar,
Tussen de Iepenlaan en de Vuurlijn stonden kassen. Die zijn nu gesloopt en de gemeente gaat daar een mooi park aanleggen.In het park komen fruitbomen, wandelpaden en water. Er komt ook een speelplek. Niet zoals de meeste speelplekken, maar een lekker ruig terrein. Zo komt er een touwbrug, boomstammen en er komt een heuvel met een uitkijkpunt.

Maak je ontwerp
In het park wordt ook een speeltoestel geplaatst in de vorm van een vliegtuig. We weten nog niet hoe dat eruit komt te zien. Daarom vragen we jullie om een ontwerp te maken van een mooi vliegtuig waarbij je kunt denken aan:

Glijden,Klimmen,Vliegtuigen spotten
Toegankelijk en bereikbaar voor zoveel mogelijk kinderen

Gebruik je fantasie!
Het ontwerp kan in de vorm van een tekening of een maquette (papier, karton etc.). Het winnende ontwerp zal door een leverancier zo goed mogelijk worden nagemaakt.

Verzin een naam voor het park
We zoeken ook nog een naam voor het park. Over een paar maanden gaan we beginnen met de aanleg van het park, dan zal ook het winnend ontwerp van het vliegtuig bekend gemaakt worden en misschien ook een passende naam!

Insturen: Je kan je inzending voor 21 maart 2014 sturen naar:
Gemeente Uithoorn
tav Gabry Schavemaker
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn

Vergeet niet je naam en je leeftijd te noemen

Wist je dat...
De inrichting van het groengebied wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Leefomgeving Schiphol Website: www.leefomgevingschiphol.nl/

Bron: Gemeente Uithoorn

Naar het overzicht