Opening Jeu de Boulebaan

30 juni 2014

Gezellige drukte bij de opening van de nieuwe Jeu de Boules baan bij Jeu de Boules Club "'Het Wilgenhofje "' in De Kwakel. Tijdens het 'Midzomer Beach Festival' op zaterdag 21 juni was de officiële opening. Met het eerste toernooi de 'Open  Kwakelse Kampioenschappen'.

Zaterdagmiddag om 17.00 uur werd onder grote belangstelling van genodigden o.a. sponsors ,Rabobank regio Schiphol, Kwakelse Ondernemers Vereniging, Woongroep Eigen Haard, Kooyman Grondwerken, E & B Belettering en het Buurtbeheer de baan geopend. Dit gebeurde door ons oudste lid Mien Schelling,  zij gooide het butje op de baan en Monique Visser van de Gemeente Uithoorn en Petra van Leeuwen van Buurtbeheer De Kwakel gooide de eerste Jeu de Boules ballen op de nieuwe baan.

Met veel medewerking van onze eigen leden en Kooyman Grondwerken hebben wij in één week tijd van een grasveld een prachtige mooie nieuwe Jeu de Boules baan er bij gekregen waar de Wilgenhof in De Kwakel erg trots op mag zijn.

Onder grote belangstelling van 21 deelnemers werd er gestreden om de Kwakelse eer. Winnaar dit jaar en kampioen van De Kwakel, werd Mien de Jong, de 2e prijs was voor Jan Bartels en de 3e prijs voor Rie Hogerwerf.

Zondag 22 juni was er tijdens de festiviteiten van het 'Midzomer Beach Festival' de nieuwe baan in gebruik genomen. Het toernooi is vernoemd naar de Kwakelse Ondernemers Vereniging. Winnaar van de 23 deelnemers was Jaap Panjer, 2e Andre de Jong en 3e Mien Breure.

Al met al een zeer geslaagd weekend met mooi weer, en veel Jeu de Boules plezier waar wij als club op terug kunnen kijken.

Naar het overzicht