Feestdag voor de KBO uit De Kwakel

24 september 2014

Afgelopen woensdag 24 September was een feestelijke dag voor de KBO uit De Kwakel vanwege hun 60 jarige bestaan. Dit heugelijke feit is om even bij stil te staan,het zelfde als je dat doet bij een 60 jarig huwelijk en je bij zelf afvraagt hoe je dit zal gaan vieren ,waar je dit gaat vieren.
Wel in De Kwakel weten ze dat wel hoe dat te doen namelijk zoveel mogelijk mensen op je feest zien te krijgen.En dat is gelukt ,er waren 220 mensen op de uitnodiging in gegaan om deze dag te vieren.
Na wat strubbelingen met de feest locatie ( de Meijert ging falliet )vonden we een mooie locatie in Hoofddorp :het Event Center Fokker.

Na de Eucharistieviering vertrokken de feestgangers per bus en eigen vervoer richting Hoofddorp alwaar men werd ontvangen met koffie en gebak en waar de voorzitter Ben Plasmeijer een ieder welkom heette en in het kort wat anekdotes vertelde over de afgelopen 60 jaar.Hierna kwam mevrouw Bep Heemskerk ,vice voorzitter van de KBO afd N- Holland die het een en ander uitlegde wat dit bondsbestuur doet voor de ouden van dagen,ook kwam de wethouder mevrouw Ria Zijlstra namens de gemeente Uithoorn het een en ander uitleggen over de taken o.a. ouderen zorg,wmo , welke de gemeente moet gaan uitvoeren en hoe ver ze hiermee zijn.Ook overhandigde zij een mooi cadeau aan de jarig KBO.

Na dit officiële gedeelte werd het tijd voor meer feestelijke activiteiten, de muziek van Henk Wolleswinkel bracht de stemming er lekker in en er werd een toost uit gebracht op de jarige KBO .Na wat lekkere dansjes en nog wat alcoholische versnaperingen kreeg een ieder toch wel wat trek.Er stond een zeer uitgebreid buffet klaar met voor een ieder wat wils,van heerlijke Indonesische gerechten ,salade's en heerlijke vis en vlees gerechten.
Na deze voortreffelijke maaltijd kregen we een optreden van het duo Luiken-Govers die een breed scala aan liedjes ten gehore bracht ,van klassiek en musical tot liedjes vanuit de revue.
De stemming zat er goed in en het Kwakelse talent Wim Bartels trad als laatste op met een zeer gevarieerde muziek keuze die wel zeer in smaak viel gezien ook de aantal dansliefhebbers op de vloer.

Om 17.00 was het feest afgelopen en de voorzitter bedankte iedereen die aanwezig was voor het slagen van dit feest ter ere van het 60 jarige bestaan van de KBO.
Na afloop ontving het bestuur zeer vele complimenten van de feestgangers omtrent de feestdag wat het bestuur uiteraard met plezier in ontvangst nam.

Bron: Ben Plasmeijer

Naar het overzicht