Nieuwjaarsconcert Tavenu 10 januari

04 januari 2015

Tavenu luidt een jaar van verandering in.

Op zaterdag 10 januari 2015 geeft muziekvereniging Tavenu haar nieuwjaarsconcert in het dorpshuis de Quakel in De Kwakel. Om 20.00 uur begint het concert met de muzikanten van Tavenu. Zij spelen o.a. Banger hart (bekend van Rob de Nijs), Happy, Groovin' Timps en Van Oranje, geschreven door Carl Wittrock ter gelegenheid van 200 jaar koninkrijk. Na Tavenu speelt de coverband New Old Stock gezellige muziek uit de jaren 60, 70 en 80.

Tavenu zal in 2015 een grote metamorfose ondergaan. Tijdens het nieuwjaarsconcert is dat al te zien omdat de oude concertpakken vervangen zijn door een eigentijdse outfit die ieder concert weer anders kan zijn.
Na het nieuwjaarsconcert zal de orkestvorm "fanfare" langzamerhand losgelaten worden. Vanaf dat moment kan iedereen, die welk instrument ook speelt, zich aansluiten bij Tavenu. Tijdens het midzomeravondfestival in juni willen we, in navolging van het RTL programma, het ORKEST VAN DE KWAKEL presenteren. Dus speel je een instrument (gitaar, keyboard/piano, viool, harp, drums, dwarsfluit, trompet, trombone, saxofoon enz., enz.) meld je, met je instrument, aan bij Tavenu. Ook zangers en zangeressen die met begeleiding van het orkest willen zingen zijn van harte welkom. Tavenu zal zorgen voor de arrangementen. Om te kunnen inventariseren wie er mee gaat doen en welk niveau iedere muzikant heeft zal er op 15 maart een voorspeelmiddag zijn. Iedere kandidaat kan die middag laten horen wat hij/zij kan op het instrument zodat de dirigent een programma kan gaan samenstellen en de arrangementen kan gaan (laten) maken.

Dit voor de toekomst. Op 10 januari nog eenmaal de fanfare van Tavenu tijdens het nieuwjaarsconcert in het dorpshuis De Quakel, aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis.

Bron: Tavenue

Naar het overzicht