Groots cadeau bij afscheid dokter Van den Bosch voor Thamer Thuis

02 maart 2015

Uithoorn - Op de onlangs gehouden afscheidsreceptie van dokter Herman van den Bosch brachten zijn patiënten en vrienden maar liefst een bedrag van zevenduizend euro bij elkaar ter ondersteuning van de exploitatie van ThamerThuis in de Kwakel. Vele honderden patiënten kwamen op donderdag 15 januari naar de Thamerkerk om tijdens een gezellige bijeenkomst afscheid te nemen van 'hun' huisarts Herman van den Bosch. Maar liefst dertig jaar was Herman van den Bosch, als opvolger van dokter Daniels, in Uithoorn en in De Kwakel hun vertrouwde huisarts. Van den Bosch gaf aan dat hij met heel veel plezier al die jaren hier heeft gewerkt. Ook de patiënten van hospice ThamerThuis konden altijd op zijn hulp rekenen.

Op zijn uitnodiging vermeldde hij dan ook als cadeautip, een donatie voor de stichting 'Vrienden van ThamerThuis'. Een initiatief, dat hij een zeer warm hart toedraagt. Hoe mooi was het dan ook dat hij vrijdag 13 februari, met zijn vertrouwde glimlach, het fantastisch bedrag kon overhandigen aan Lida Plasmeijer, een van de vrijwilligers van ThamerThuis. Lida, die al vanaf de oprichting 16 jaar geleden voor ThamerThuis werkzaam is en tevens jarenlang patiënt van dokter Van den Bosch, was blij verrast met het cadeau dat hij en zijn patiënten bij elkaar hadden gebracht.

Lida bedankte op haar beurt, namens ThamerThuis, Herman van den Bosch voor het geweldige bedrag en meldde dat dit goed van pas komt nu de subsidiekanalen in de gezondheidzorg ook voor organisaties als ThamerThuis onder grote druk zijn komen te staan.

 

Bron: De Nieuwe Meerbode

Naar het overzicht