Kwakelse avond van St. Vuurwerkgroep

10 december 2015

IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM!!!! ZET JE ALARM EN KOM OP TIJD, Wij zijn er helemaal klaar voor!

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan organiseert Vuurwerkgroep De Kwakel op vrijdag 18 december aanstaande “De Kwakelse Avond”. De locatie is geregeld, de vergunningen zijn binnen, voor drinken en eten is gezorgd en de muziek wordt geweldig. Dit jaar hebben wij een geweldige zangeres kunnen boeken. LEDA zal je verrassen met haar prachtige stem en de rest van de avond zal muzikaal worden omlijst door DJ Marvin. Haal op tijd je kaarten en zorg dat je om 17.00 uur binnen bent.
We starten met een “HAPPY HOUR” (gedurende het eerste uur tussen vijf en zes uur kosten alle consumpties 1 euro), waarna het buffet wordt geopend!
Zijn de kaarten nog niet binnen? U kunt ze vanaf 1 december verkrijgen bij Slagerij Eijk en Veld, E-markt Schalkwijk en in het Dorpshuis "De Quakel". In de voorverkoop kosten zij € 5 p.p. Wanneer u een kaart op 18 december aan de zaal koopt zijn de kosten € 6 p.p.
Op 31 december gaat de Vuurwerkgroep als vanouds weer surveilleren om hiermee zoveel mogelijk de eventuele overlast en/of beschadigingen voor mens, dier en materieel te beperken.
Vergeet ook de daadwerkelijke jaarwisseling niet. Vanaf 00.00 uur tot en met 02.30 uur op 1 januari 2016 wordt het in het dorpshuis weer ouderwets gezellig en gaan wij 2016 "mét elkaar én vóór elkaar" feestelijk beginnen!
De vuurwerkgroep hoopt dat, bij deze extra feestelijke editie van deze jaarlijkse traditie, de opkomst fantastisch zal zijn. Kom samen met al je kennissen, vrienden en familie en feest met ons mee!
Vragen? Neem contact op met Paul Boere op 06-31393377

Bron: Vuurwerkgroep De Kwakel

Naar het overzicht