Line up van KDO meisjes bij ADO Den Haag Vrouwen

18 december 2015

DE KWAKEL - Op vrijdag 18 december 2015 waren de ME1 en MD1 van KDO de line up bij de speelsters bij de ADO Den Haag Vrouwen tegen SC Heerenveen. Via de meisjescoördinator van KDO en tevens speelster van ADO Den Haag Hélène Heemskerk waren de twee meidenteams uitgenodigd voor deze geweldige ervaring.

Dit artikel is geschreven door een meeschrijver. Meer weten over meeschrijven? Lees hier verder.

Om 18.30 uur moesten de meiden van KDO zich melden bij het Kyocera Stadion en kregen daar een uitleg in de ontvangstruimte ‘De Ooievaar’. Daarna mochten de speelsters met line up begeleiders mee naar de kleedkamer om zich om te kleden in het echte ADO en SC Heerenveen tenue. Om 19.20 uur moesten alle meiden van KDO klaar gaan staan in de spelerstunnel, want het was bijna tijd om het veld op te gaan.

Even daarna kwamen alle speelsters van ADO en SC Heerenveen die een KDO speelster bij de hand namen en onder leiding van de scheidsrechters het veld op gingen. De ‘line up’ werd gecreëerd en toen kon er naar het publiek worden gezwaaid, waar ruim 1100 mensen op de tribune zaten. Gaaf!

Daarna was het om 19.30 uur tijd om de wedstrijd te gaan kijken die in een 3-0 overwinning resulteerde voor de ADO Den Haag vrouwen. In de rust mochten alle speelsters van KDO ook nog een penalty nemen in het stadion. En na afloop van de wedstrijd konden de KDO meiden op de foto met de ADO speelsters en een handtekening vragen. Kortom een geslaagd teamuitje voor de speelsters, trainers, leiders en ouders die mee waren.

Foto’s met dank aan Peter Looijen Fotografie.

Bron: Door KDO_meisjes, Dichtbij meeschrijver

Naar het overzicht