25-jarig jubileum Dorpshuis De Quakel

28 februari 2017

U heeft eerder via verschillende kanalen gezien dat het dorpshuis haar 25 jarig jubileum heeft gevierd. Afgelopen weekend werden de festiviteiten afgerond met een muziekbingo avond op vrijdag, en de feestavond met loterij op zaterdag.
De muziekbingo bleek een onbekend fenomeen, maar de bezoekers hadden al snel de smaak te pakken en er werd uit volle borst meegezongen met de Nederlandse hits die uit de luidsprekers schalden. Het aantal bezoekers was weliswaar niet het honderdtal waarop vooraf gehoopt was, maar dat mocht de pret niet drukken. Een geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is.
De feestavond op zaterdag was een groot succes. Over de gehele avond hebben zo'n 200 gebruikers, vrijwilligers en andere belangstellenden het dorpshuis bezocht. De avond werd
afgetrapt met muziek van de Steelband waarna Daan Bartels als stalmeester de avond aan elkaar sprak. Voorzitter Rekelhof heeft de vrijwilligers die 25 jaar actief zijn in het dorpshuis nog eens extra in het zonnetje gezet met een "vrijwilliger van verdiensten" oorkonde, een bos bloemen en een presentje. Vervolgens ontvingen wij namens de Kwakelse Ondernemers Vereninging (KOV), uit handen van voorzitter Wim van Scheppingen, een cheque voor de aanschaf van een nieuwe klok voor aan de buitengevel.
Annemarie Stolwijk zong tijdens 2 aparte blokken een aantal lekkere jazznummers en tussendoor werd de loterij verzorgd waarbij een hoop aanwezigen in de prijzen viel. DJ Michel Kas heeft daarna de muziek tijdens het borrelen voor zijn rekening genomen waardoor de sfeer tot het einde van de avond er goed in bleef zitten.
Wij kijken terug op hele leuke en gezellige festiviteiten en hebben wederom gemerkt hoe belangrijk de functie van ons dorpshuis binnen de Kwakelse gemeenschap is.
Mede namens het bestuur wil het feest-comité iedereen bedanken die aan het feest meewerkte, waaronder de vele sponsoren.
Vanzelfsprekend gaat de dank ook uit naar alle gebruikers en natuurlijk naar de vrijwilligers die het voor Edward en zijn assistente Ria mogelijk maken dat alle dagen en avonden iedereen tot in de puntjes verzorgd wordt.

Bron: Bestuur Dorpshuis De Quakel

Naar het overzicht