Lintjesregen Uithoorn en De Kwakel 2017

27 april 2017

Woensdag 26 april 2017 heeft burgemeester Oudshoorn ter gelegenheid van de jaarlijkse Algemene Gelegenheid een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan zes inwoners van Uithoorn en De Kwakel. De heren T.C.J. Zeldenthuis, H.C.M. Rijnbeek, W.E.J.M. Verlaan, J. de Jong en J. Baas worden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en de heer F. Mäkel wordt benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
De Kwakel heeft er 4 “Quakelse Ridders” bij.

Van Harte Gefeliciteerd namens het bestuur van de Stichting De Kwakel Toen & Nu.

 

De heer Theo Zeldenthuis (De Kwakel)
De heer Zeldenthuis is medeoprichter, algemeen bestuurslid en beheerder van het Medisch Centrum, sinds 2000 Zorg Centrum. Hij is een actief vrijwilliger bij de Kwakelse Veiling sinds 1965 en sinds 1970 bij sportvereniging KDO. Hij gaf leiding aan een B-juniorenteam en was jeugdscheidsrechter. Tevens heeft hij jonge scheidsrechter begeleid. Sinds 1985 is hij collectant en koster van de St. Jans Geboorte Kerk De Kwakel. In de jaren 1960 tot ongeveer 1990 was hij actief als bestuurslid van de plaatselijke Jeugdraad.

De heer Huub Rijnbeek (De Kwakel)
Sinds 1958 is de heer Rijnbeek bestuurslid van en vrijwilliger bij Muziekvereniging Kunst Na Arbeid (KNA) te Uithoorn. Hij heeft zich ingezet voor de groei van de vereniging en het bieden van muziekonderwijs aan zowel jong als oud.

De heer Wout Verlaan (De Kwakel)
Actief sinds 1960 bij sportvereniging K.D.O. Naast jeugdtrainer en coach heeft de heer Verlaan de leiding over de voorbereiding en uitvoering van de sporthal van sportvereniging K.D.O. gehad. Hij was actief als bouwkundig adviseur, uitvoerder en bouwmanager bij de nieuwe locatie van scoutingsvereniging St. Johannes in De Kwakel en bij de verbouwing en inrichting van de studio van radiostation Rick FM en diverse andere projecten in De Kwakel.

De heer Jan de Jong (De Kwakel)
De heer De Jong heeft vele jaren crisisopvang en mantelzorg verleend. Is vrijwilliger bij de Protestante Gemeente Kudelstaart en bij de Stichting Veteraan Autobussen, regio Noord Holland te Aalsmeer. Van 1973 tot 2014 was hij lid en secretaris (2003-2012) van de Bedrijfsledengroep Connexxion Noordwest. Van 1995 – 2000 vrijwilliger bij het CM+NV regio Amstelland- en Meerlanden.

Bron: Gemeente Uithoorn

Naar het overzicht