Donateurs / Sponsors Bedankt !

29 juni 2009

Dankzij financiële steun van particulieren/bedrijven en het Burg. Kootfonds is Stichting De Kwakel Toen & Nu in staat gesteld haar website te vernieuwen en nòg klantvriendelijker te maken. Als eerste is de Activiteiten Agenda online geïntroduceerd, een mogelijkheid voor verenigingen en particulieren om hun activiteiten direct op de site te plaatsen. Vervolgens werden de andere rubrieken aangepast. Deze week is de rubriek De Kwakel Actueel online in vernieuwd jasje op de site geplaatst, nu met een directe link naar de archiefpagina ‘Archief Doos", waar de in de artikelen geplaatste foto's zijn te vergroten door er op te klikken.
Rechts onderin de pagina De Kwakel Actueel staat ‘regio nieuws', via deze link vindt u regionaal nieuws aangeboden door 0297-online.
Mocht u iets te melden hebben en dit willen delen met de inwoners van De Kwakel en omgeving, geef ons dat dan door via ons e-mail adres, indien u een foto mee stuurt dan graag in het formaat 580 pixels breed. Ook willen we verenigingen, clubs, organisatoren, etc. nogmaals wijzen op de mogelijkheid hun activiteiten aan te kondigen via de Activiteiten Agenda. Hiermee bieden we de inwoners een volledig overzicht van wat er plaats gaat vinden of heeft plaats gevonden in de woonplaats De Kwakel.

Het bestuur van Stichting De Kwakel Toen & Nu wil bij deze haar donateurs en sponsors hartelijk bedanken voor alle (financiële) steun. Wij zijn trots op onze site.

Naar het overzicht