Nieuwe eigenaren 't trefpunt aan de slag

05 maart 2010

DE KWAKEL - Cafetaria 't Trefpunt heeft nieuwe eigenaren en natuurlijk volgde er een receptie voor alle vaste klanten van de zaak om kennis met hen te maken en afscheid te nemen van de oude eigenaren. Afgelopen maandagmiddag was deze receptie die goed bezocht werd. Jaap en Ada van der Steen, de oude eigenaren, waren natuurlijk aanwezig om afscheid te nemen. Ada vertelt: "We wonen inmiddels al in Valkenswaard waar het goed bevalt. Jaap heeft 35 jaar in het vak gezeten dus het is tijd om te stoppen.

Per 1 januari is de zaak met terugwerkende kracht officieel overgenomen." Ada (Sjoerd) Breur en Paulien Herrewijne hebben de zaak overgenomen. De naam blijft hetzelfde maar verder hebben de beide dames wel wat plannen. Ada (Sjoerd) vertelt: "We krijgen extra dingen zoals varkenshaas en patat met stoofvlees en raspatat. " Ze werkt al acht jaar bij de cafetaria en Paulien inmiddels al negen jaar. Paulien: "Verder zijn we vanaf 1 april ook op maandag weer open van 12.00 tot 20.00 uur. We hebben de hele volgende week een leuke aanbieding vanwege de officiële opening."

Het personeel blijft verder hetzelfde en de dames hebben er zin in. Ruim tweehonderd mensen brachten even een bezoekje aan de receptie. Vanwege de verwachte drukte was er een grote tent voor de deur gezet zodat alle bezoekers konden worden ontvangen.

De openingstijden van 't Trefpunt, Kerklaan 22, zijn:
maandag van 12.00 uur tot 20.00 uur,
dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 23.00 uur
en in het weekend van 12.00 uur tot 21.00 uur.

Bron: Witte weekblad - Samira Fiesler

Naar het overzicht