Kwakelse KBO op vakantie in Ootmarsum

12 augustus 2012

DE KWAKEL - Van 4 tot en met 11 augustus zijn 23 leden van de katholieke bond van ouderen (KBO) uit De Kwakel op vakantie geweest naar het stadje Ootmarsum in Overijssel. Hieronder een vakantieverslag van de vakantiegangers van KBO.

Na een goede reis kwamen we rond 16.00 uur aan in het stadshotel en werden de kamers verdeeld. Zaterdag en zondag waren vrij gehouden om te wennen aan de nieuwe omgeving en ieder vulde die in op zijn manier. Voor maandagmiddag stond er een uitstapje op het programma naar het smokkel en textiel museum in Goor. En 's avonds een bingoavond met leuke prijzen. Dinsdagmiddag naar een klompen museum waar we werden ontvangen met gezellige muziek. Voor woensdag een mooie rondrit naar Duitsland met onderweg een heerlijke lunch. En voor de avond een prachtige voorstelling van de Ootmarsumse klompendansers, waarbij de Kwakelaars zich niet lieten kennen maar volop mee deden. Donderdag was er een Siepelmarkt met vele oude ambachten waar van alles te doen was en iedereen zich goed vermaakte.

Terug in het hotel was er een verassing. Daar hadden zich KBO- leden Huub & Ria van Diemen zich gemeld (u weet wel van de boottochten) die twee dagen met ons wilden optrekken. Dat werd zeer op prijs gesteld. Vrijdag was alweer de laatste dag met een mooie rondrit door de omgeving en 's avonds een prachtig buffet.

Al met al een geslaagde week, wederom zeer goedgeregeld door Rob & Leny de Boer. Leny verzorgde de medische hulp heel goed ondanks haar rugpijn, grote klasse Leny. Namens de vakantiegasten hartelijk bedankt daarvoor.'

Naar het overzicht