Openen dagen zorgboerderij Inner-Art op 20 EN 21 JUNI, 10-16 uur

17 juni 2015

Zorgboerderij Inner-Art wil iedere belangstellende welkom heten om kennis te maken met wat de Zorgboerderij te bieden heeft aan maatwerkvoorziening in dagbesteding.

De Lander
Nieuw is De Lander, de onlangs gestarte laagdrempelige inloopvoorziening voor mensen met chronische GGZ -/ of sociale problematiek die wonen in Uithoorn of De Kwakel. Voor de inloop in De Lander is geen indicatie nodig. U/je kunt dus zomaar komen, zonder geregel en zonder wachten.

Niet alleen
Doel van inloop De Lander is om je te laten weten dat je niet alleen bent. Dat problemen als vereenzaming, terugval etc. te voorkomen zijn als je mensen ontmoet, als je je gewaardeerd voelt, als je ontdekt dat je onderdeel bent van een groep mensen die er voor je is.

Kansen
Dat zal je stimuleren en kansen geven die er eerder niet waren of... die je niet zag!
De naam voor de inloopvoorzienig 'De Lander' is gekozen vanwege de landelijke plek die de boerderij inneemt: het land opgaan om te ervaren, te groeien, een zachte landing te maken om vandaar het levensland te verkennen en leren te vertrouwen...

Jij kunt De Lander zijn!
Wat kan je nog wel? Wat is voor jouw waardevol? Inner-Art helpt je jouw mogelijkheden te benutten! Kom eens langs voor een kop koffie of thee.
We hebben een gezellige ruimte waar je elkaar kunt ontmoeten, een spel kan doen (poolbiljart, sjoelen, tafelvoetbal, kaarten, enz.), of waar je creatief bezig bent of deelneemt aan een activiteit. Je kunt ook zelf met ideeën komen en met elkaar iets organiseren.
Wanneer je hulp nodig hebt, kunnen we met elkaar zoeken naar een vorm die bij jou past.
Ondertussen maken we het gezellig met elkaar en kun je op de boerderij rondkijken bij de tuinen, de dieren, het erf en de werkplaatsen.

De Lander moet nog groeien. Er wordt hard gewerkt om de ruimte aan te passen, maar we kunnen al van start. Gaandeweg hopen we activiteiten te organiseren, zoals film kijken, samen eten, sportief bezig zijn, muziek maken, beeldhouwen, een spelmiddag, een klusmiddag, een gezellige avond, enz.
We zullen samen gaan ontdekken waar behoefte aan is.

Veilige plek
Wat zeker is, is dat je bij de boerderij op een fijne plek bent, waar mensen samen zijn met verschillende doelen en genieten van wat wél kan of mogelijk gaat worden. Zeg nooit nooit! Een veilige plek ook, waar er waardering en respect is voor ieders eigenheid, talenten en kunnen. Met mensen met het hart op de goede plaats. Er is dan heel veel mogelijk!
Vanuit dat vertrouwen wil Inner-Art er voor je zijn.

EVEN RESPIJT... OP ADEM KOMEN...EVEN WAT ANDERS... IN DE LANDER

Ook biedt de zorgboerderij respijtzorg voor de ouderen in De Kwakel.
Mantelzorgers kunnen even degene die door hen wordt verzorgd, bij Inner-Art brengen.
Even eruit, naar de dieren, lekker buiten, misschien wel groente schoonmaken, gewoon lekker niksen met een kat op schoot...

Laat je niet weerhouden om op adem te komen, een gezellig ochtendje of middagje
te genieten, en... je meer mens te voelen!

Zorgboerderij Inner-Art, Vuurlijn 36, 1424 NS De Kwakel, 0297-563753
www.inner-art.nl
Openingstijden: maandag t/m donderdag van 9-16 uur.

Welkom op 20 of 21 juni (of een ander moment) bij De Lander van Inner-Art, met open hart!

De tuinen, het boerenmuseum, kijkje in de winkel, kookerij, het atelier zijn dan uiteraard ook te bekijken.
De koffie, een sapje en een hapje staan klaar.

Bron: Zorgboerderij Inner-Art

Naar het overzicht