Actueel & Agenda

Dit is onze nieuwspagina, hieronder staan actuele items...

 

Nieuwsitems


2022 Koningsdag in De Kwakel 12 mei 2022

Wat is er veranderd op Koninginne- en Koningsdag sinds 1929 in De Kwakel? Veel en toch ook weer weinig blijkt uit bovenstaand verslag van de Koninginnedagen van bijna 100 jaar geleden. Nog steeds wordt het feest georganiseerd door het Oranjecomité, voorheen de Wilhelminavereniging, wat al sinds 1898 bestaat.

Lees meer
Dodenherdenking De Kwakel 12 mei 2022

Afgelopen woensdag 4 mei kon er weer fysiek bij het Egeltjesbos in De Kwakel verzameld worden. Er werd stilgestaan bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesoperaties daarna. Afgelopen twee edities konden vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan.

Lees meer
De knapste koppen vieren damtitel ! 10 mei 2022

Afgelopen vrijdagavond togen de dammers van Kunst en Genoegen naar koploper IJmuiden voor de alles beslissende laatste bondswedstrijd. De titel van de hoofdklasse stond op het spel, K&G moest winnen omdat het een punt minder behaalde dan DCIJ.

Lees meer
Tour de Kwakel: opvolger Chris Verhoef gezocht 06 mei 2022

De Tour de France start dit jaar voor het eerst in Denemarken. Voor de Tour de Kwakel ook een primeur. Zij start dit jaar in Dorpshuis de Quakel. Overigens zal zij hier ook finishen.

Lees meer
Zonnig en gezellig WA Verlaantoernooi bij KDO 26 april 2022

De Kwakel - Sportvereniging KDO kijkt terug op een zonnig en sportief WA Verlaantoernooi dat tijdens het paasweekend in De Kwakel plaats¬vond. Op paaszaterdag was de jeugd van de handbal en de voetbal actief op het sportpark van KDO aan de Vuurlijn. Maandag was het de beurt aan de turnafdeling van afdeling Dance Aerobics en Gym (DAG).

Lees meer
 

Agenda


De Kwakel actief! Agenda

De Kwakel actief geeft een goed overzicht van verschillende activiteiten in en om het Dorp De Kwakel. Het is er heerlijk wandelen en fietsen. En weet: in De Kwakel is altijd wat te beleven! 

 

08 mei 2022 12:41:00 Lees meer
Internationaal scootertreffen 2022 in Nederland

Met Pinksteren 2022 (3 t/m 6 juni) organiseert Heinkelklub “De Kwakel” haar 13e internationale scootertreffen. Wij hebben ook ditmaal weer onze uiterste best gedaan om een grandioos gevarieerd programma in elkaar te draaien. Mensen die al v 03 juni 2022 Lees meer