Actueel & Agenda

Dit is onze nieuwspagina, hieronder staan actuele items...

 

Nieuwsitems


Prinses Beatrix Spierfonds bedankt alle vrijwilligers en gevers 23 september 2020

Van 6 tot en met 12 september is er door vrijwilligers van het Prinses Beatrix Spierfonds gecollecteerd in Uithoorn, de Kwakel en Amstelhoek.

Lees meer
Jim Voorn wint Tour de Kwakel 21 september 2020

Tot verrassing van velen reed Tadej Pogacar afgelopen zaterdag zijn landgenoot Primoz Roglic op de valreep uit de gele trui. In de Tour de Kwakel was de strijd om de gele trui voor het weekend al praktisch beslist. Door een sterk optreden in de door Kwiatkowski gewonnen etappe van donderdag vond Jim Voorn zich 6 punten los van zijn concurrenten.

Lees meer
Steun onze Stichting bij Rabo Clubsupport. 18 september 2020

Ook dit jaar doen wij weer mee met Rabo Clubsupport! Bekijk hoe u ons kunt steunen op rabobank.nl/clubsupport
Onze mobiele museum-/expositiewagen is bijna klaar. Wij willen nog enkele aanpassingen doen, zoals een veilige trap om bezoekers in- en uit te kunnen laten stappen. Elke euro is welkom! Stemmen kan vanaf 5 oktober en UW STEM IS GELD WAARD!

Lees meer
Spanning stijgt in Tour de Kwakel 15 september 2020

Inmiddels lijkt duidelijk geworden dat de Tour de France een Sloveense tweestrijd wordt. In de marge van het gevecht om de gele trui levert Peter Sagan een gevecht met Sam Bennett om de groene trui. Ook in De Kwakel is er volop strijd in de verschillende klassementen.

Lees meer
Alternatieve Kwakelse optocht: Geen platte karren, maar op de fiets! 08 september 2020

DE KWAKEL - Normaal gesproken staan vandaag zo'n 600 Kwakelaars op platte karen om een feestelijke optocht door het dorp te maken. Die optocht valt dit jaar in het water door de corona-maatregelen, maar toch sprongen vandaag een aantal Kwakelse kermisfanaten op de fiets om een feestje te bouwen!

Albert Blommesteijn, voorzitter van Feestcomité De Kwakel, werd verrast met de komst van de enthousiaste fietsers bij zijn Poldersportzaak. Daar verzamelden de fietsers zich om een anderhalve-meter-polonaise in te zetten. "Ineens komt daar dat zooitje aanzetten. Ik ben toch gastheer dus ik heb ze binnengehaald en wat te drinken gegeven. De optocht gaat natuurlijk niet door maar dit is spontaan. (...) Ik vind het prachtig."

Lees meer
 

Agenda