Actueel & Agenda

Dit is onze nieuwspagina, hieronder staan actuele items...

 

Nieuwsitems


Nominatie voor de Zilveren Schakel!!! 18 november 2020

Dirk Plasmeijer genomineerd voor de Zilveren Schakel!!! Breng uw stem uit op www.uithoorndenktmee.nl
Drie van onze bestuursleden vinden dat Dirk Plasmeijer, vicevoorzitter van onze stichting en duizendpoot in De Kwakel en daarbuiten, wel eens in het zonnetje gezet mag worden. Hij verbergt zich liefst achter zijn camera, maar is op zoveel terreinen actief voor De Kwakel dat hij nu maar eens in het flitslicht gezien moet worden.

Lees meer
Bouw De Rietkraag in De Kwakel van start 17 november 2020

De Kwakel – Vorige week is de bouw van 42 koopwoningen in nieuwbouwproject de Rietkraag in De Kwakel feestelijk beklonken. Onder het digitaal toeziend oog van de toekomstige bewoners, CPO groep The Cube en Bolton Bouw gaven wethouder Jan Hazen en VORM het officiële startsein. Naar verwachting worden de woningen opgeleverd in het tweede kwartaal van 2021.

Lees meer
Donatiecampagne Kwakelse Veiling nu al: € 42.000,- 09 november 2020

De Kwakel – In augustus heeft het bestuur van de Kwakelse Veiling besloten om dit jaar geen veilingavonden te houden. Dit omdat een veilingavond een gezellig Kwakels avondje uit behoort te zijn met als voornaamste doel: geld inzamelen voor onze Kwakelse verenigingen. Mede door de veilingavonden zijn de Kwakelse verenigingen financieel gezond de corona tijd ingegaan, maar het zal ook niemand verbazen dat het juist nu voor de verenigingen economisch onzekere tijden zijn.

Lees meer
Nieuwbouw Noordman- en Jozeflaan klaar voor toekomst 21 oktober 2020

De Kwakel – Met de overhandiging van de sleutel aan de nieuwe bewoners zijn alle 40 energiezuinige huurwoningen van Eigen Haard aan de Mgr. Noordmanlaan en St. Jozeflaan opgeleverd. De kersverse bewoners kregen de sleutel uit handen van Vera Luijendijk, bestuurder Eigen Haard en Hans Bouma, wethouder van de gemeente Uithoorn.

Lees meer
Donatiecampagne Kwakelse Veiling succesvol 19 oktober 2020

De Kwakel – In augustus heeft het bestuur van de Kwakelse Veiling besloten om dit jaar geen veilingavonden te houden. Dit omdat een veilingavond een gezellig Kwakels avondje uit behoort te zijn met als voornaamste doel: geld inzamelen voor de Kwakelse verenigingen.

Lees meer
 

Agenda