Actueel & Agenda

Dit is onze nieuwspagina, hieronder staan actuele items...

 

Nieuwsitems


Loting Tour de Kwakel 13 juni 2022

Traditioneel is het de woensdagavond voor de Tour de France tijd voor de loting van de Tour de Kwakel.
Zo niet dit jaar.

Lees meer
Kwakelse vlag in Barcelona 22 mei 2022

ondag 22 juni was er weer een groot feest in Spanje. Max Verstappen won de Grand Prix van Barcelona. Er was een groep enthousiaste Kwakelaars aanwezig bij dit evenement, waarbij ze de bekende Kwakelse vlag hadden opgehangen.

Lees meer
2022 Koningsdag in De Kwakel 12 mei 2022

Wat is er veranderd op Koninginne- en Koningsdag sinds 1929 in De Kwakel? Veel en toch ook weer weinig blijkt uit bovenstaand verslag van de Koninginnedagen van bijna 100 jaar geleden. Nog steeds wordt het feest georganiseerd door het Oranjecomité, voorheen de Wilhelminavereniging, wat al sinds 1898 bestaat.

Lees meer
Dodenherdenking De Kwakel 12 mei 2022

Afgelopen woensdag 4 mei kon er weer fysiek bij het Egeltjesbos in De Kwakel verzameld worden. Er werd stilgestaan bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesoperaties daarna. Afgelopen twee edities konden vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan.

Lees meer
De knapste koppen vieren damtitel ! 10 mei 2022

Afgelopen vrijdagavond togen de dammers van Kunst en Genoegen naar koploper IJmuiden voor de alles beslissende laatste bondswedstrijd. De titel van de hoofdklasse stond op het spel, K&G moest winnen omdat het een punt minder behaalde dan DCIJ.

Lees meer
 

Agenda


Pub Quiz

Bar Het Fort in De Kwakel
Inschrijven via: FortPubQuiz@outlook.com o.v.v. teamnaam

19 juni 2022 13:45:00 Lees meer