Actueel & Agenda

Dit is onze nieuwspagina, hieronder staan actuele items...

 

Nieuwsitems


Donatiecampagne Kwakelse Veiling succesvol 21 oktober 2020

De Kwakel – In augustus heeft het bestuur van de Kwakelse Veiling besloten om dit jaar geen veilingavonden te houden. Dit omdat een veilingavond een gezellig Kwakels avondje uit behoort te zijn met als voornaamste doel: geld inzamelen voor de Kwakelse verenigingen.

Lees meer
Nieuwbouw Noordman- en Jozeflaan klaar voor toekomst 21 oktober 2020

De Kwakel – Met de overhandiging van de sleutel aan de nieuwe bewoners zijn alle 40 energiezuinige huurwoningen van Eigen Haard aan de Mgr. Noordmanlaan en St. Jozeflaan opgeleverd. De kersverse bewoners kregen de sleutel uit handen van Vera Luijendijk, bestuurder Eigen Haard en Hans Bouma, wethouder van de gemeente Uithoorn.

Lees meer
Arnoud van der Knaap aan het woord 14 oktober 2020

Wat kan Corona betekenen voor jezelf en je gezin. De Kwakel - Corona is bezig aan een tweede golf. Ook in de gemeente Uithoorn - De Kwakel zijn er mensen die te maken hebben of hebben gehad met dit virus. Aan het woord is Arnoud van der Knaap uit De Kwakel, die dit voor- jaar geveld werd door corona. Hij vertelt welke effecten dit had op hemzelf, zijn gezin en zijn bedrijf. Nu. Een half jaar later, gaat het in middels weer een stuk beter. Van der Knaap: “ We zijn als gezin en bedrijf gelukkig goed door mijn besmetting heen gekomen”.

Lees meer
Prinses Beatrix Spierfonds bedankt alle vrijwilligers en gevers 23 september 2020

Van 6 tot en met 12 september is er door vrijwilligers van het Prinses Beatrix Spierfonds gecollecteerd in Uithoorn, de Kwakel en Amstelhoek.

Lees meer
Jim Voorn wint Tour de Kwakel 21 september 2020

Tot verrassing van velen reed Tadej Pogacar afgelopen zaterdag zijn landgenoot Primoz Roglic op de valreep uit de gele trui. In de Tour de Kwakel was de strijd om de gele trui voor het weekend al praktisch beslist. Door een sterk optreden in de door Kwiatkowski gewonnen etappe van donderdag vond Jim Voorn zich 6 punten los van zijn concurrenten.

Lees meer
 

Agenda