Marry Samsom

Marry is geboren op 6 april 1955 te Kamerik, in 1978 getrouwd met Jan Samsom. Sindsdien wonen zij in het eerste huis aan de Hoofdweg. Marry en Jan hebben twee kinderen: dochter Michèle en zoon Joost. Na de Havo heeft Marry 5 jaar aan de Academie voor beeldende vorming te Amersfoort gestudeerd.

Hierna werd zij docent handvaardigheid op het Kalsbeek College te Woerden. Haar lessen geeft zij in hout, klei en metaal bewerking. Haar leerlingen maken o.a. lichaamsversieringen zoals kragen en harnassen van metaal.

Voor het ontwerpen van sieraden volgde Marry een studie aan de Vakschool te Amsterdam. Haar vak als docent handvaardigheid combineert zij met het vak van edelsmid. De creativiteit houdt niet op bij de sieraden alleen: ook de speciale verpakking er om heen maakt Marry zelf. Een klantgericht ontwerp voor een specifiek cadeau!


De andere hobby's van de kunstenares zijn verder nog: het lezen van spirituele boeken, het bewerken van foto's op de computer, het beheren van een eigen website, en, zeker niet op de laatste plaats, haar gezin.
Een creatieve duizendpoot, bezoek maar eens haar website: Living-jewels.nl  Voor verdere vragen kunt u terecht per e-mail, Marry zal u graag te woord staan: msamsom@living-jewels.nl