1964/65 - 6e klas R.K. Heilig Hartschool

1964-65-anjerlaan.jpg
De Anjerlaan, links, is nog niet naar boven door getrokken, maar buigt af langs de Chrysantenlaan. Via het smalle weggetje langs de familie Voortman, kon je dan de Kuil in en uit. Met de ingebruikname van de nieuwe R.K. School in de Kuil aan de Anjerlaan werd het oude, 6 lokalen tellende gedeelte van de school aan het Kwakelsepad uit gebruik genomen. De twee nieuwere lokalen van de oude school echter bleven nog wel in gebruik, evenals de gymzaal en het houten noodschooltje met 2 lokalen naast De Horde.

Boven v.l.n.r. Ruud Hogenboom (Thzn), Frans van Rijn (Dzn), Dik Versluis (Azn), Ton Schockman, Fons Stolwijk (Lzn) en Timo Schijf (Pzn).

Midden v.l.n.r. Jan van ’t Hart (Pzn), Piet Castelijn (Fzn), Herman van Rijn (Wzn), Frans van Doorn (Jpzn) en Piet Vaneman (Thzn). Jan van ’t Hart (Pzn), Piet Castelijn (Fzn), Herman van Rijn (Wzn), Frans van Doorn (Jpzn) en Piet Vaneman (Thzn).

Onder v.l.n.r. Louki van der Veen, Eugenie Voorn, Marjan van Kessel, Rina Bijman, Josje Pouw,Adr). Elly den Haan en Willy de Horde (Adr).